興趣嗜好

跳至

首頁
34567...25

尾頁

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-4 02:44 發表

拱米會吞左d牙膏 & 佢郁黎郁去會唔會隊親個咀仔?典用水浪口呢

^0^d牙膏係食得0架^^我係pet shop買0架^^係狗狗專用0架^^我係0甘二刷幾下渣^^所以唔會正到嘴仔^^唔冼浪口喎^0^
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-5 15:39 發表

^0^d牙膏係食得0架^^我係pet shop買0架^^係狗狗專用0架^^我係0甘二刷幾下渣^^所以唔會正到嘴仔^^唔冼浪口喎^0^

啊,原來係咁,我真係老土&無知

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-6 22:05 發表

啊,原來係咁,我真係老土&無知

點會喎^^大家交流下0麻
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

mongtafan
菲仔又要轉相喇

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-8 18:18 發表
mongtafan
菲仔又要轉相喇

好呀,睇下靚唔靚??

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-8 18:43 發表

好呀,睇下靚唔靚??

呢張點呀^^菲仔單住個一個係line b呀^^無左佢^^菲仔會瞓唔到0架

男爵府

mongtafan
個line b係我做0架^^軟淋淋好好玩0架^^起碼唔會整親我或佢籮^^安全0架^^不過就玩得太殘^^我就要幫佢整個籮

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-9 23:40 發表
mongtafan
個line b係我做0架^^軟淋淋好好玩0架^^起碼唔會整親我或佢籮^^安全0架^^不過就玩得太殘^^我就要幫佢整個籮

好搞笑wo,line b,好過癮a,hahahaha

男爵府

mongtafan
都幾低玩0架^^舊左換過外面的布就可以玩喇
今日帶左菲仔出街街玩呀^^嘩^^一次過係西貢見到不同種類0既狗狗喎^^菲仔興奮到唔想走呀^^所以今晚佢累到唔想起身喇

男爵府

mongtafan
你同矇矇最近點呢???我地好架住你地喎

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-16 00:31 發表
mongtafan
你同矇矇最近點呢???我地好架住你地喎

我都好掛住你地,矇矇豬1月5日返左天父果度lu,你唔記得拿,你係米話gigi呢,衰計

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-16 16:45 發表

我都好掛住你地,矇矇豬1月5日返左天父果度lu,你唔記得拿,你係米話gigi呢,衰計

我死得喇^^因為我d失憶正又嚴重左喇^^唔好意c呀

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-17 23:27 發表

我死得喇^^因為我d失憶正又嚴重左喇^^唔好意c呀

咩死得喇 ,啋,千其唔好咁講,唔緊要la,我都成日記錯野呀唔記得野呀咁,我人老無計性 ,by the way,我都學緊遂d遂d放低架la.

男爵府

mongtafan
努力^^加油呀

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-23 02:21 發表
mongtafan
努力^^加油呀

唔!我知架la,多謝鼓勵!

男爵府

mongtafan
我覺得菲仔開始肥番小小喇^^因為我依家每日都係佢d糧到^^加左小小bb糧籮^^不過嘉寶就成日都偷偷走去食菲仔兜糧喎^^依家連佢都肥左添

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-24 19:08 發表
mongtafan
我覺得菲仔開始肥番小小喇^^因為我依家每日都係佢d糧到^^加左小小bb糧籮^^不過嘉寶就成日都偷偷走去食菲仔兜糧喎^^依家連佢都肥左添 ...

你剩係比菲仔食唔比家姐食,你咁偏心佢梗偷食la ,典解要比bb糧菲仔既?佢呢輪瘦左牙

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-24 22:47 發表

你剩係比菲仔食唔比家姐食,你咁偏心佢梗偷食la ,典解要比bb糧菲仔既?佢呢輪瘦左牙

都係我衰啦^^lam住轉一只好d 0既天然糧比佢地食^^點知兩只食一次嘔一次^^包糧買左幾日渣^^後來我發現d糧好似有陣益味^^我稔住唔要^^去pet shop買番食開個只pye子啦^^順手問番個sale點解只新天然糧會有益味0既^^佢叫我籮番包糧比佢睇下^^連佢都聞到係有問題籮^^跟住代理商change番包新0既比我^^但係一打開^^都係果只味籮^^最後回番錢比我^^不過菲仔就廋左喇^^嘉寶又無廋到喎^^所以我咪比bb糧加比菲仔食籮^^等佢肥番d籮^^最心痛係剪左毛^^見到佢變左一條廋狗呀^^依家講番起^^真係d 唔停得籮^^好彩佢依家肥番小小渣

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 09-4-25 04:00 發表

都係我衰啦^^lam住轉一只好d 0既天然糧比佢地食^^點知兩只食一次嘔一次^^包糧買左幾日渣^^後來我發現d糧好似有陣益味^^我稔住唔要^^去pet shop買番食開個只pye子啦^^順手問番個sale點解只新天然糧會有益味0 ...

包糧梗係變左la,好在你咁醒目,唔係食左霉菌落肚就蔽,而家肥番就好la,不過,要注意因住遲d改名豬仔菲啊

男爵府

原帖由 mongtafan 於 09-4-25 13:23 發表

包糧梗係變左la,好在你咁醒目,唔係食左霉菌落肚就蔽,而家肥番就好la,不過,要注意因住遲d改名豬仔菲啊

依家一定要醒啦**因為我朱左一次0麻**依家一開糧比佢地食**我都一定聞清楚先比籮**我都想佢變豬仔菲呀**不過dr唔比呢

首頁
34567...25

尾頁

跳至