親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Monstereasy 發表於 17-7-15 19:08
老闆娘叫Coco, 英文好好溝通無問題,希望你揾到!玩得開心D!

Thanks!
今日喺酒店附近問咗好多都冇,有個直頭連呢個水上樂園係乜都唔知咁

由昨日到步到而家為止都覺得呢度好正 ..... peace & quiet! 我地hea玩hea食同埋日日去揼骨

男爵府

superb8868 發表於 17-7-15 21:45
Thanks!
今日喺酒店附近問咗好多都冇,有個直頭連呢個水上樂園係乜都唔知咁

我去左Sense 做massage, 好唔錯!

珍珠宮

樓主最後去咗水上樂園未?我八月尾去,之前都未聽過有水上樂園,我有啲興趣

大宅

Ononluk 發表於 17-7-16 11:07
樓主最後去咗水上樂園未?我八月尾去,之前都未聽過有水上樂園,我有啲興趣
...
有啊,有去到水上樂園,多得Monstereasy指點,去咗佢間旅行社度買飛平過其他同埋我照買小童飛俾個仔都ok.
水上樂園係新嘅,應該3月才開幕,個場唔大設施唔多,不過都叫做新,食物攤檔價錢唔貴,我見多數都係泰菜

我係17號星期一中午去,可能當日天氣唔係太好有少少雨,又係閒日,所以超少人

我同Monstereasy情況差唔多,我個仔仲細得10歲,場內有2組比較激嘅設施佢唔玩得(最起碼12歲/40kg/140cm高)其他設施對我仔來講好玩度ok。唔知係咪因為場內當時實在太少人,連個人造浪都冇料到。原本我哋諗住可以玩4-5hrs, 結果我哋提早咗2個鐘就走,反正已還我仔心願

總結係:以我呢個價錢入場1050b x2 + 450b (膳食車費另計)我覺得CP值一般還可接受

珍珠宮

superb8868 發表於 17-7-19 17:34
有啊,有去到水上樂園,多得Monstereasy指點,去咗佢間旅行社度買飛平過其他同埋我照買小童飛俾個仔 ...

Thanks for sharing,咁我再考慮一下

別墅

BK Milk勳章

回覆 Monstereasy 的帖子

Sense 做massage

請問邊度 有地址嗎?

子爵府

可以去試下玩ZIP LINE, 好好玩. 另可以市內ZAGWAY, 2 hours city tour

伯爵府

我星期六剛番. 小朋友 12 / 14 歲.

Zipline, 3D Museum, Night Safari, Tube Trek Water Park, Thai Cooking Class, Thai Boxing, 睇泰拳.

3D, Night Safari and Water Park --- Bought tickets from TB.
平好多.

Zipline. thur' KLOOK, joined Dragon Flight. Very good!!

大宅

請問住邊間酒店方便?

大宅

回覆 newflower 的帖子

清邁酒店超多,都好難答你住邊間酒店方便
理論上住舊城區嘅酒店都算係方便嘅。

伯爵府

I bought the ChiangMai water Park in Taobao. Cheaper!! Good!!

子爵府

回覆 newflower 的帖子

我暑假去住尼曼區, 鍾意呢邊靜靜地又近商場, 都好多野食。

首頁

尾頁

跳至