親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

謝謝BK JM分享參加Yokoso東京採果的團,剛剛星期五準備網上報名,跟住見到星期六日(昨天和今天)在會展的旅遊展現場報名有9折,所以我昨天就去了現場報名,滿$1000仲送日本7天上網卡一張。

*** Yokoso 6月30日期去佢地公司, show下面#13 的卡片相, 報團仍有9折 ***

[KLOOK優惠code原來要6月18日或之前入落apps度"redeem"張coupon的,
所以下面的優惠資料唔啱用, 已過期了, Sorry!]

另外, KLOOK亦有買滿$2000平$200的code. (我剛用了這code來買迪士尼兩日門票)
仲有「最高7折」discount code. 但原來買迪士尼門票只有3% off.

珍珠宮

好媽媽勳章

amypekkle 發表於 17-6-18 15:25
謝謝BK JM分享參加Yokoso東京採果的團,剛剛星期五準備網上報名,跟住見到星期六日(昨天和今天)在會展的 ...

怕上面張相睇唔清:

買$2000平$200 coupon code:
KLKITEHK

原價低至70%優惠(係喎,不是7折,睇錯)
KLKITEHKLD

prittwai    發表於 17-6-18 22:30

珍珠宮

好媽媽勳章

謝謝BK JM分享參加Yokoso東京採果的團,剛剛星期五準備網上報名,跟住見到星期六日(昨天和今天)在會展的 ...

另外,如果想報YOKOSO但今日趕唔切去會展,可試下明天打去YOKOSO香港office 問,因為我昨天在counter有印象有張卡片話6月底前去佢地office 買野/報團都有9折優惠和滿$1000送日本7天上網卡

伯爵府

畀面勳章

咁你點解唔響旅遊展買埋東京迪士尼門票?買一送一啊

珍珠宮

好媽媽勳章

littlecuitegirl 發表於 17-6-18 15:50
咁你點解唔響旅遊展買埋東京迪士尼門票?買一送一啊

每天買一送一是限量的,我排左20+分鐘,仲未到我,職員話冇晒迪士尼買一送一優惠了。

伯爵府

畀面勳章

amypekkle 發表於 17-6-18 18:30
每天買一送一是限量的,我排左20+分鐘,仲未到我,職員話冇晒迪士尼買一送一優惠了。

Oh....明白

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

amypekkle 發表於 17-6-18 15:28
怕上面張相睇唔清:

Thank you. 即買左usj

複式洋房

amypekkle 發表於 17-6-18 15:30
另外,如果想報YOKOSO但今日趕唔切去會展,可試下明天打去YOKOSO香港office 問,因為我昨天在counter有印 ...

打左電話去yokoso, 佢地話出示昨天俾的discount card 先可六月底前報名有九折。可否好心影你張discount card PM我?佢話影相都得!謝謝。萬分感謝!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing, 有用

男爵府

回覆樓主

Thanks!

複式洋房

回覆樓主:

你好。看了你的post, 非常有用,謝。

請假有冇yokoso discount card 可以share? 打去問只可以親自上office 報及show discount card, photo 都得。

我想報下星期採果團。感謝

男爵府

哎呀~~~我USJ 得買2大1小..冇得用DISCOUNT CODE...

珍珠宮

好媽媽勳章

boboaf 發表於 17-6-19 10:08
打左電話去yokoso, 佢地話出示昨天俾的discount card 先可六月底前報名有九折。可否好心影你張discount ca ...

搵到張卡了!

珍珠宮

好媽媽勳章

tai_sui_lai 發表於 17-6-19 11:32
哎呀~~~我USJ 得買2大1小..冇得用DISCOUNT CODE...

你會否搭機場快線去機場?

複式洋房

amypekkle 發表於 17-6-19 13:28
搵到張卡了!

非常感激,成功報完話你知!:mother:

珍珠宮

好媽媽勳章

有另一個discount code, 但應該只有3% off:

KLKITEHKLD

男爵府

回覆 ahmama 的帖子

請問妳買USJ 幾多$, thanks.

珍珠宮

amypekkle 發表於 17-6-19 13:28
搵到張卡了!
唔該哂, 想訂yokoso 八月尾採果團, 6月30日前到 yokoso HK office 有九折, 是否要預訂日期?
日期訂了後可以更改嗎?

珍珠宮

amypekkle 發表於 17-6-18 15:28
怕上面張相睇唔清:

請問你訂disneyland 幾錢? 我地8月尾才出發, 心思思想去, 但又怕好熱

侯爵府

JALselet.com USJ 門票成人hk$525比klook平

首頁

尾頁

跳至