跳至

首頁

尾頁

子爵府

我只係見到電視廣告時同佢講過一次, 加上星期六果日我個friend教佢唱"波兒, 波兒, 波兒........."幾次, 今日daddy買左隻dvd返黎, 佢就成晚都唱+講喇, 電視魔力好勁呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Pooh529 於 09-1-19 23:06 發表
我只係見到電視廣告時同佢講過一次, 加上星期六果日我個friend教佢唱"波兒, 波兒, 波兒........."幾次, 今日daddy買左隻dvd返黎, 佢就成晚都唱+講喇, 電視魔力好勁呀 ...

哦, 老X

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-1-19 23:14 發表

哦, 老X

子爵府

no la, 係大6正版

公爵府

我娘家全家都中了波兒毒, 他們見親我或晴晴, 就會唱"波兒...波兒......", 他們話晴晴好像波兒
攪到我好想去睇

男爵府

我check左九龍element 內的The Grand Cinema, 最小人數普通院($60一張飛)可以坐54人. 所以如果有20多個家庭一齊去睇就可以包起個場.

有無人想一齊睇呢?

公爵府

原帖由 Pooh529 於 09-1-19 23:06 發表
我只係見到電視廣告時同佢講過一次, 加上星期六果日我個friend教佢唱"波兒, 波兒, 波兒........."幾次, 今日daddy買左隻dvd返黎, 佢就成晚都唱+講喇, 電視魔力好勁呀 ...

我都想睇呀 在那兒買呀

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babushka 於 09-1-20 10:48 發表
我check左九龍element 內的The Grand Cinema, 最小人數普通院($60一張飛)可以坐54人. 所以如果有20多個家庭一齊去睇就可以包起個場.

有無人想一齊睇呢?

me 2a1b1c,many thx~~~

大宅

我又去!!!!

2a2b!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Pooh529 於 09-1-20 01:10 發表
no la, 係大6正版

翹翹都係睇大6版,講日文加字幕,但佢睇到好似識聽咁,可以一坐就半個鐘,我地分咗幾次比佢睇。

別墅

支持......2a1b thanks!

原帖由 babushka 於 09-1-20 10:48 發表

有無人想一齊睇呢?

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

00000000000~~
我地剛睇完, 啊囡初初勁開心,
係咁叫波兒~~波兒~~
點知睇到最尾十分鐘到, 就扭計
不過而家係街同屋企都係咁叫:波兒鐘意宗介~~

有無人想一齊睇呢?

首頁

尾頁

跳至