自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人去開邊間拉好呀?
係時候又要拉一拉喇
必髮軒o5ok呀?

大宅

回覆樓主

Up

大宅

seetong 發表於 17-6-23 20:07
有冇人去開邊間拉好呀?
係時候又要拉一拉喇
必髮軒o5ok呀?

呢間幾好

wcpcelia    發表於 17-6-26 09:10

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

maggiemoomin 發表於 17-6-26 06:55
呢間幾好
sorry, 我想出我都聽過呢間係OK的

大宅

wcpcelia 發表於 17-6-26 09:16
sorry, 我想出我都聽過呢間係OK的

我以前住元朗都係去呢間整,但搬左去九龍後就無返去整啦!
以前佢價錢平.而且keep 得耐,但等整頭髮的時間都長,無咁多時間的我就自然少去了

如果你要整,要早d去可能會好d

wcpcelia    發表於 17-6-26 09:40

大宅

回覆樓主:

元朗又間我覺得好,但要有耐性,師父要求高,佢公司用日本產品,我跟佢好多年,直髮,曲髮,由短至長髮佢都整得我滿意!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wendy_ip88 發表於 17-6-26 09:22
元朗又間我覺得好,但要有耐性,師父要求高,佢公司用日本產品,我跟佢好多年,直髮,曲髮,由短至長髮佢都 ...
請問大約響咩位置, 大約咩價錢? 謝

子爵府

回覆樓主:

我去整過,好快就唔直。
可能係髮質問題

大宅

wcpcelia 發表於 17-6-26 09:41
請問大約響咩位置, 大約咩價錢? 謝

教育路清湯腩樓上,你可以 search下直療日本產品,這間師父要預約,你有需要先pm你!

wcpcelia    發表於 17-6-26 13:58

大宅

wendy_ip88 發表於 17-6-26 09:52
教育路清湯腩樓上,你可以 search下直療日本產品,這間師父要預約,你有需要先pm你!
...

我想要資料,可pm嗎?thanks!

別墅

wendy_ip88 發表於 17-6-26 09:52
...

有興趣電曲髮,價位大約多少,可否pm 師傅資料。

大宅

回覆 seetong 的帖子

岩岩去做完原本收$780後朲埋單話減我40,不過個頭回家洗完發現原來做到炒左><",

大宅

lamlamming 發表於 17-6-26 17:24

岩岩去做完原本收$780後朲埋單話減我40,不過個頭回家洗完發現原來做到炒左> ...

唉!我姑仔係屯門柏麗整炒左一半頭髮,我幫佢問我師傅有咩可補求,佢whatsapp解答左我所有問題,都係要慢慢修!我都整左好多年負離子,所以我都好有心得,同埋揾到個好師傅所以好放心俾佢整,我近排因頭髮長了電了直髮曲尾,都好滿意,但坐了9個鐘冇耐性,冇時間,就唔建議去,但真心講係值,所以跟左佢都有十年以上,唔好我都唔敢係度講,我唔係打手,放心吧!
佢唔洗我介紹都有好多客book,
所以我會提早約定佢幾時……

男爵府

回覆樓主:

我都係必×軒整了很多年,最好係平日早上一開門去整10點半左右,假期就唔好啦!我一整通常都維持到一年至年半,佢計頭髮長到及髮質去收費,例如我頭髮去到加拿大收大約750至800左右

子爵府

小小兔仔 發表於 17-6-27 00:00
我都係必×軒整了很多年,最好係平日早上一開門去整10點半左右,假期就唔好啦!我一整通常都維持到一年至年半 ...

我以前都整過好多次,但呢幾年佢地亂劏客已經無再去

男爵府

Ranb 發表於 17-6-27 23:17

認同

大宅

lamlamming 發表於 17-6-26 17:24

岩岩去做完原本收$780後朲埋單話減我40,不過個頭回家洗完發現原來做到炒左> ...

我就係驚炒 唔敢亂甘求其搵間做

男爵府

小小兔仔 發表於 17-6-27 00:00
我都係必×軒整了很多年,最好係平日早上一開門去整10點半左右,假期就唔好啦!我一整通常都維持到一年至年半 ...
Jm我同你差唔多長,但佢收我$1300,仲話係熟客仔先會俾呢個價,莫非藥水唔同

男爵府

Ranb 發表於 17-6-27 23:17

我都覺,一樣長度上年收$1000,今年收$1300,加幅太大嘞

大宅

Germine 發表於 17-6-29 00:03
我都覺,一樣長度上年收$1000,今年收$1300,加幅太大嘞

記得問左價錢先好整!

首頁

尾頁

跳至