自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

在日本某啲地方找過都係無,有無人見過?
香港代購有無?拜托全能的bk jm供資料

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個牌子既沐浴露就見過, 唔記得係piago定aeon有
但泡泡就未見過, 請問好好用架?

伯爵府

回覆樓主:

我唔知好唔好用呀我次次去日本都要幫好朋友手揾佢 (我好自願的),但次次都揾唔到,唔知我係咪成日去鄉郊 ,希望早日揾到佢就唔駛心掛掛

禁止訪問

伯爵府

輝怡 發表於 17-6-24 07:32

我見過有呢隻牌,但好似唔係出泡泡的

禁止訪問

伯爵府

輝怡 發表於 17-6-24 09:03
出泡在759 或citisuper

謝謝你!請問邊間分店呢?我住附近的759只是該牌子的普通沐浴露。

伯爵府

回覆樓主:

up

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hennyyoyo 發表於 17-6-24 09:48
謝謝你!請問邊間分店呢?我住附近的759只是該牌子的普通沐浴露。

今天去左油塘大本型759 kawaii睇,原來真係有得買,之前無架,可能岩岩新返
$73.8有77折,快d去買啦
但可能要kawaii店先有

珍珠宮

回覆樓主:

今天仲經過apm一田,都有,但比759貴

伯爵府

瑤瑤~ 發表於 17-6-24 21:33
今天仲經過apm一田,都有,但比759貴

多謝你呀

首頁

尾頁

跳至