爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

mp3機

請問有冇好嘅mp3機介紹? 好似jnc 唔差o播! 是真的嗎?
我只需要簡單,夠薄,唔用充電,有radio,256m就okay啦!!thanks

大宅

Re: mp3機

係呀
vv嘩嘩果d, 幾個月就要回廠架啦!

伯爵府

宏利保險同 DBS 聯營信用咭, 呢期迎新禮物係 LIKONE MP3 機 (128MB, 數碼錄音, FM收音機). 另外可選 touch 藍芽耳機 (BTH 688), 加送 Sony Ericsson K700i / Z1010 HK$300 折

別墅

最近creative 出了部新機,唔駛一千 256mb 仲有收音機

複式洋房

Thanks! 我也在昨天的報紙見到呀!好吸引喎!外型唔錯,我諗要聽o下d聲ok唔ok! 我會第一時間去睇o下! o甘jnc得唔得呢?

大宅

我用左JNC年多, 都唔錯, 不過轉收音機台時如果撥得太快, 我試過down機(好似電腦咁) 我認係太心急 , 要另一日我再開番就無事.
KooKuKooKu :pint:

王國會長

王國會長

除非你唔用收音機, 否則唔好買.
我早幾日陪個friend 去買, 個收音機完全scan 唔到台, 個 sales 仲話室內係差d, 跟住我用自己部jnc 聽收音機又收得好清, 結果我個friend 放棄冇買. 仲有唔好信d sales.

6256rn 寫道:
最近creative 出了部新機,唔駛一千 256mb 仲有收音機

首頁

尾頁

跳至