自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

樓主為食嗎?有無自制能力控制飲食?唔控制飲食好難減咁多喎。

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

miriam 發表於 17-6-30 17:45
你好勁

我要搞掂條腰先可以諗有咩運動可以玩
其實我只係行咋, 係行快d咁, 唔係好劇烈, 但都會一身汗
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

nms 發表於 17-6-30 16:48
(無惡意)你咁樣,就算真係搵到三百蚊嘅你都減唔到啦!pt一定貴,就算我識朋友做pt,比友情價我都要五百蚊 ...

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

親子王國15週年勳章

180 發表於 17-6-30 16:05
減肥成功主要因素, 控制飲食, 足夠運動, 持之以恆, 其實唔需要洗錢的。

我差唔多1年時間, 減50磅, ...
我想問你平時係食完晚飯定食飯前去行呢?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

減肥成功主要因素, 控制飲食, 足夠運動, 持之以恆, 其實唔需要洗錢的。

好有恆心
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

侯爵府

環保接龍勳章

回覆樓主:

俾咗錢唔等如減肥呀
先控制飲食,肚餓就多飲水,
多食蔬菜頂肚,
幻想住好好味既青瓜仔,
好期待佢,一陣有得食,
千祈唔好諗燒賣魚蛋呢d
先將生活習慣改變

男爵府

減肥最大既敵人係自己

大宅

回覆樓主:

加油

琥珀宮

redyellowblue 發表於 17-6-30 17:52
我想問你平時係食完晚飯定食飯前去行呢?
食完晚飯一個鐘後, 晚飯只食7成飽。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

禁止訪問

琥珀宮

wong2323 發表於 17-6-30 17:53
好有恆心
三E讚我會面紅架...

wong2323    發表於 17-6-30 20:41

子爵府

可吾可以比條link參考吓?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

相中人真係你??唔知典解,睇你頭像,見你既舖,都唔覺你肥過.

子爵府

Kaka丫 發表於 17-6-30 15:24
呢兩年肥左好多,想減50磅,有無靚媽搵過健身教練又減到肥修到身,可以介紹比我嗎?請不要賣告廣同不要打手 ...

暑假我同仔女一齊報康民署籃球班,大人10堂都係$75,小朋友$40.一星期3堂,減到講你知!

禁止訪問

畀面勳章

珊瑚宮

畀面勳章

呢兩年肥左好多,想減50磅,有無靚媽搵過健身教練又減到肥修到身,可以介紹比我嗎?請不要賣告廣同不要打手 ...

控制飲食,做帶氧 / 負重運動係不二法門。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

180 發表於 17-6-30 17:47
其實我只係行咋, 係行快d咁, 唔係好劇烈, 但都會一身汗
汗.......大把貨出, 由屋企行去地鐵站 15mins, 我可以濕晒成身汗
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

好有激勵作用,恆心好重要

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

真係要改變飲食習慣+運動先得

琥珀宮

missparent 發表於 17-6-30 18:01
可吾可以比條link參考吓?

我係apps度搵唔到, 我星期一睇吓搵唔搵到先

首頁
12345...11

尾頁

跳至