自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

bosch 發表於 17-6-30 18:02
相中人真係你??唔知典解,睇你頭像,見你既舖,都唔覺你肥過.

如假包換是本人, 我頭象由day one已經係羊, 冇改過
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

miriam 發表於 17-6-30 18:11
汗.......大把貨出, 由屋企行去地鐵站 15mins, 我可以濕晒成身汗

要帶氧運動呀
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

大宅

todaysocold 發表於 17-6-30 17:33
我而家每晚都落公園行45分鐘到一個小時,加上節食,其實都減得好快...
我二星期都冇左6磅啦....
減肥係女人終 ...

你就好啦,我行左2星期一磅都減唔到

momososo    發表於 17-6-30 22:21

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

180 發表於 17-6-30 18:36
要帶氧運動呀
要請教請教~~~

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

180 發表於 17-6-30 16:05
減肥成功主要因素, 控制飲食, 足夠運動, 持之以恆, 其實唔需要洗錢的。

我差唔多1年時間, 減50磅, ...

水晶宮

bosch 發表於 17-6-30 18:02
相中人真係你??唔知典解,睇你頭像,見你既舖,都唔覺你肥過.

180之所以叫180因為磅數嘛... 佢之前有講過(emoji)

我就黎要開個戶口叫200
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

琥珀宮

miriam 發表於 17-6-30 18:42
要請教請教~~~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12121677

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13769550

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12290134

大宅

反而我認為減肥係會慳錢
減肥第一樣係控制飲食,自然唔會買零食同野飲。食量會減。
運動唔一定要比錢岀去做
我係全職媽媽,推住囡囡散步、係屋企睇住YouTube 做運動

琥珀宮

missparent 發表於 17-6-30 18:01
可吾可以比條link參考吓?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13769550

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12121677

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12290134

琥珀宮

blueglass 發表於 17-6-30 18:41

人人體質唔同, 我開頭個幾兩個月一磅都唔落呀!

子爵府

Kaka丫 發表於 17-6-30 15:24
呢兩年肥左好多,想減50磅,有無靚媽搵過健身教練又減到肥修到身,可以介紹比我嗎?請不要賣告廣同不要打手 ...

樓主, 我1 個月前都開始減, 我而家減左一個月, 共輕左7 磅同6%脂肪。
我既減肥係睇營養師+一星期跳4 堂Funky Dance.
營養師收費係$5000/3 個月, 佢建議我三個月15 磅已經足夠, 唔需要去到太廋。不過最緊要係介口。 未搵營養師前, 我食過一個月Herbalife,不但止減唔到, 相反仲肥左4 磅, 可能因為飲完個肚空虛感都好大, 所以我仲食多左餅或麵包。
你慢慢減啦, 一定減到。 最難捱係頭三個星期, 捱過後就好好多, 加油!

複式洋房

減肥成功主要因素, 控制飲食, 足夠運動, 持之以恆, 其實唔需要洗錢的。

大宅

hkitty09 發表於 17-6-30 18:54
樓主, 我1 個月前都開始減, 最肥同最廋相差30 磅。 我而家減左一個月, 共輕左7 磅同6%脂肪。
我既減肥 ...
終於有人明白我,我自己係減但,但一停就肥返,想借助健身教練學會去操同飲食,唔想彈得甘快,而唔係一味食唔做運動

珍珠宮

我剛開始減,可能以前少運動,跑800米已經索哂氣,然後行多幾個圈,拉完根走回家,已經一身汗,塊面紅到似關公。

我女同我一齊,塊面冇我紅得咁犀利。

大宅

我都係啊,行對於我黎講無用,一滴汗都無,要跑一個鐘先會有汗,仲要得少少,

男爵府

加油,要堅持。。一齊陪你減。。。
好悶呀...

子爵府

蕃茄薯仔湯 發表於 17-6-30 18:51
180之所以叫180因為磅數嘛... 佢之前有講過(emoji)

我就黎要開個戶口叫200

原來有段故

已刪除用户

大宅

嘩,好勁!

子爵府

180 發表於 17-6-30 18:33
我係apps度搵唔到, 我星期一睇吓搵唔搵到先

thx 180!

首頁
23456...11

尾頁

跳至