跳至

首頁

尾頁

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 1103媽咪會 (Part 9)

我第幾呀?????
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

ivybibi,

放晒呢個啦!
《1103 BB 1歲生日開心大派對》

男爵府

vvbaby & cherrychung,
呵!得啦~~咁我係唔係要每日都update的資料呀??都好!baby111戒嚴中,我幫下佢手lu!
咁我等陣去"生日聚會"果邊update先得!

男爵府

冰極, 你應該第8 :mrgreen:

男爵府

冰極,
我好掛住你呀!你近日點呀??

我諗係新版中我都要講一句架啦!
[size=medium]貝貝,祝你早日康復!我地1103個個都支持你架!

大宅

[size=medium]**please confirm是否出席!謝謝!

[size=large]如果我地將日期改為10月7日星期四,咁有幾多人唔得呀?

下次會議
日期﹕二零零四年十月六日﹝星期三﹞
時間﹕晚上7時
地點﹕旺角某酒樓﹝大家比的提議邊度平、靚、正﹞
出席名單﹕
1.vvbaby (星期四都冇問題!)
2.cherrychung
3.cricri
4.ivybibi (星期四都冇問題!)
5.baby111
6.mandymfl
7.veronica
8.cherrylung﹝尖沙咀福滿樓﹞
9.serenacheung
10. yk (我星期四ok, 不過如果其他人唔得就唔好改期)
11.冰極
12.豹豹媽媽(著埋制服)
13.豹豹媽媽go, I go (MingKitPAPA)
14. wahcarol(仲有我掛名的幫手)
15. 妙兒

別墅

[size=medium]**please confirm是否出席!謝謝!

[size=large]如果我地將日期改為10月7日星期四,咁有幾多人唔得呀?

下次會議
時間﹕晚上7時
出席名單﹕
2.cherrychung
3.cricri
5.baby111
6.mandymfl
7.veronica
9.serenacheung(星期四冇問題!)
10. yk (我星期四ok, 不過如果其他人唔得就唔好改期)
11.冰極
15. 妙兒

[/quote]

大宅

ivybibi~
麻煩你將生日會內的10月6日會議的出席名單delete...因為我已貼了在第一版...謝謝!

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ivybibi
你掛住我呀?
我掛住珈瑋仔多d.甘你幾時得閒呀?
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

公爵府

10月7日我ok呀!
Please Update!
Thanks!

大宅

[size=large]新張大吉!!!

My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

大宅

醒目開學勳章

下次會議
時間﹕晚上7時
出席名單﹕
2.cherrychung (提議去旺角雅蘭稻香/迎囍or萬人迷(食上海野))
3.cricri
5.baby111
6.mandymfl
7.veronica
9.serenacheung
11.冰極
15. 妙兒

大宅

~~~UPDATE ON 25/09/2004 00:45~~~

下次會議
時間﹕晚上7時
出席名單﹕
2.cherrychung (提議去旺角雅蘭稻香/迎囍or萬人迷(食上海野))
3.cricri
5.baby111(星期四都冇問題!)
6.mandymfl
7.veronica
9.serenacheung(星期四都冇問題!)
11.冰極(星期四都冇問題!)
15. 妙兒

男爵府

baby111,
攪點啦~~~**kiss**

冰極,
我下星期有好多日都叫做得閒架!

大宅

醒目開學勳章

baby111,

一齊出呀 :mrgreen:

男爵府

貝貝,
希望你早日康復!快d出院見恩恩B啦!

大宅

ivybibi & cherrychung~
thanks...

大宅

DearAll~
我去眠啦...真係頂唔順啦...再見啦各位...bye

公爵府

ivybibi
甘我同俊曦黎你到玩得唔得呀???
但我未知邊日!

大宅

Veronica,
Sorry for late deposit money. I was deposit totally $118.4 include maalenmum. Please check. Thanks

reference no : 5352 transfter time is 24/9/04 21:43
My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

首頁

尾頁

跳至