自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

第一次去十分鐘剪髮,比我想像中好好多,這間十分鐘剪髮我每次經過都有客人在等待剪,所以令我有信心,而且個髮型師後生有型又靚仔,我好怕洗頭,所以無得洗頭對我黎講無所謂,髮型師好有禮貌,佢同我剪頭髮時還有二位客人在等待,但佢好有心機剪,佢幫我剪超過十分鐘,佢幫我剪完頭髮後效果同我以前去開洗剪吹收佰幾元無分别,最開心是只比幾拾元有好好服務態度,仲好過以前比佰幾元剪髮服務態度

大宅

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

請問JM係邊間剪啊,我屋企附近嗰間剪得麻麻地.

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

其寶睇你邊個師傅剪啫,有d師傅剪得好差

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都鍾意呢D快靚正

因試過太多次俾人洗濕頭等到乾都未等到師傅

大宅

kksim 發表於 17-7-3 12:03
請問JM係邊間剪啊,我屋企附近嗰間剪得麻麻地.

同問

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

阿仔都係去快剪剪架,每次都剪得幾好

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁你好彩,試過同呀女去剪,只是修下長頭髮,剪到狗牙咁。

琥珀宮

睇彩數睇師父架咋我覺得

伯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

真係好睇邊間嘅。
我試過同亞女等剪髮,個髮型師一剪剪咗落個叔叔耳仔,把較剪都幾利吓,亞叔耳仔即時“表”晒血,好彩輪到亞女時5係嗰個髮型師。

珍珠宮

tansyneko 發表於 17-7-3 12:32
睇彩數睇師父架咋我覺得

X2我試一次失望一次

子爵府

回覆 kksim 的帖子

大圍新翠商場二樓,天橋隔離這間,$50

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

近哩幾年..我都係去$50到剪!

男爵府

我都係,響花園街尾近太子個間剪,而家一家大細都響到剪。好方便,有時約左人前入去修修個頭,成個形可以保持得好很多。

子爵府

cqwert 發表於 17-7-3 11:34
第一次去十分鐘剪髮,比我想像中好好多,這間十分鐘剪髮我每次經過都有客人在等待剪,所以令我有信心,而且 ...

我個仔自從去咗$45剪髮店後……
就話哥哥剪得靚……
以後就唔比我剪啦…
要去找哥哥剪

wcpcelia    發表於 17-7-3 14:19

複式洋房

我試過,剪衰左...
個阿姐明顯新手

子爵府

回覆 BabyGaga21 的帖子

大圍新翠商場二樓,近天橋這間

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最近小朋友幫襯過, 原來服務態度好好, 同埋剪得都OK的

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 17-7-3 12:32
睇彩數睇師父架咋我覺得

X2

水晶宮

回覆樓主:

我成家都去十分鐘,快靚正,我只修一修,應該唔會出事

侯爵府

twosonsma 發表於 17-7-3 13:48
我都係,響花園街尾近太子個間剪,而家一家大細都響到剪。好方便,有時約左人前入去修修個頭,成個形可以保 ...

幾錢架?可以pm 邊間嗎?住附近。

首頁

尾頁

跳至