潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ms.S 發表於 19-8-3 13:34
請問大家有冇試過件貨本身來到,個return tag 係冇attach to 件貨?我想return 一條手帶,唔知會否俾佢地以 ...

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

Ms.S 發表於 19-8-3 13:34
請問大家有冇試過件貨本身來到,個return tag 係冇attach to 件貨?我想return 一條手帶,唔知會否俾佢地以 ...

有試過....照退冇問題的
Hello...

大宅

回覆 kamanma 的帖子

Thanks kamanma! 咁我都安心啲

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

但捕到靚價靚色就當over size著同改衣費 my size should be 36 good fit

之前減價入都要1,150 而家一開二抵到呢

Cheuk2012    發表於 19-8-28 23:34

水晶宮

dirtygal2046 發表於 19-8-8 14:53
但捕到靚價靚色就當over size著同改衣費 my size should be 36 good fit

之前減價入都要1,150 :q ...

super super good price
妳有身材....上圍啱身ok ar
Hello...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 19-8-8 14:57
super super good price
妳有身材....上圍啱身ok ar

入面著左條連身裙試,夾位修窄少少個型唔差太遠。白底金字仲靚過上次淺粉色,巧開心

子爵府

dirtygal2046 發表於 19-8-8 15:02
入面著左條連身裙試,夾位修窄少少個型唔差太遠。白底金字仲靚過上次淺粉色,巧開心
...

白底金字真係好靚
不過我34都好大件,所以呢啲靚價冇我份

男爵府

mosjessica 發表於 19-8-8 16:24
白底金字真係好靚
不過我34都好大件,所以呢啲靚價冇我份
...

JM著到gucci kids 10/12都多好多選擇
我只能揀14就有難度了

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
Farfetch Extra 30% off Sale items + Final Clearance code: FX30

Farfetch Extra 30% off Sale items + Final Clearance code: FX30

Hello...

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 19-8-28 07:13

極速入咗對Bally
D 皮好特别。雖然唔係心水色,但價靚$22xx

Cheuk2012    發表於 19-8-30 00:01
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

Farfetch free shipping 如果 return 其中一件, 是否不用付回運費 ? eyewears 可return 嗎 ?

水晶宮

rabbit.melody 發表於 19-8-28 12:55
Farfetch free shipping 如果 return 其中一件, 是否不用付回運費 ? eyewears 可return 嗎 ? ...

return 其中一件要不要付回運費我都唔知(未試過)eyewears 可以return
Hello...

水晶宮

babyislove 發表於 19-8-28 08:17
極速入咗對Bally

除左車線外D 皮好特别法?
bally 出名皮靚
Hello...

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 19-8-28 15:30
除左車線外D 皮好特别法?
bally 出名皮靚

D窿窿皮好似少見,希望襟著過滑皮。

我第ㄧ對Bally, 希望啱我腳型
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

極速入咗對Bally

我都入咗呢對,有額外七折好抵

Cheuk2012    發表於 19-8-30 00:01
Wyy210    發表於 19-8-29 15:09

子爵府

極速入咗對Bally

Baby, true to size?

版主

cookiegg 發表於 19-8-29 12:27
我都入咗呢對,有額外七折好抵

Happy for you

隻色好易襯

版主

叮噹媽媽 發表於 19-8-29 17:48
Baby, true to size?

我上次買正碼,好迫。
今次膽粗粗,買大ㄧ個碼。
試咗再share

p.s. 你留意FR 定 IT 碼,每個post 唔同。 如果FR + 1 碼 = IT碼
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

Extra 30% off 入嘅MMI

子爵府

tarejackie 發表於 19-8-29 22:25
Extra 30% off 入嘅MMI

Yeah

首頁
10201021102210231024...1029

尾頁

跳至