潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Rubik 發表於 19-1-22 15:59
我睇online banking,準備問下佢點解free return free唔哂先!

我有件moncler要退番ff,留意到張return note都係有句flight charge......

Kamanma見你分享過家人退m回uk 要自己額外俾charge嗎?

洋房

2019勳章

dirtygal2046 發表於 19-1-22 13:44

呢個款好舒服長興, 但近兩年無出新色少人留意

thank you

洋房

2019勳章

kamanma 發表於 19-1-22 14:09
good price
FF 某些acc E家都$1779
不過就得一對5.5

想問點解某d accounts會平d? 幫襯得多?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

bubu_boniu 發表於 19-1-22 16:25
想問點解某d accounts會平d? 幫襯得多?

係呀,有些acc 幫襯得多,某些貨品個價會較平,及任何銀碼也免運費

Hello...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

lovemilktea 發表於 19-1-22 16:15
我有件moncler要退番ff,留意到張return note都係有句flight charge......

Kamanma見你分享過 ...

UK Free Returns Pick Up
不過家人買M記 萬幾銀也要收運費,冇得free shipping.
Hello...

水晶宮

我睇online banking,準備問下佢點解free return free唔哂先!

等妳分享FF 回覆的消息
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

My sale extra 20%, 今次好少品牌同款式有做

水晶宮

dirtygal2046 發表於 19-1-22 16:55
My sale extra 20%, 今次好少品牌同款式有做

做三日D貨冇乜特別吸引
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 19-1-22 16:57
做三日D貨冇乜特別吸引

留彈藥

kamanma    發表於 19-1-22 20:02

水晶宮

Rubik, 22/12 我order SW,鞋底左右腳不同(冇車線) 加上超污糟要退貨
我check online banking FF 係全數退回給我的
妳可以send 給FF CS 問下點解會咁?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
mytheresa 3 days only: extra 20% off selected sale items

Farfetch 10% off with code: CNY19

mytheresa 3 days only: extra 20% off selected sale items

Hello...

複式洋房

2019勳章

ibluess 發表於 19-1-17 16:19
其實我已check左對方狀晒件啦~不過一直唔update個狀態驚唔退款
...

Hi ibluess, 你退到錢未呀?

我都係15號DHL來收貨,但而家仲係”request for return” status.
好擔心

複式洋房

mickeylam 發表於 19-1-23 09:44

我都係15號DHL來收貨,但而家仲係”request for return” status.

我既狀態目前係「REFUNDED」,不過要10個工作天先會退到錢番黎

水晶宮

mickeylam 發表於 19-1-23 09:44

唔使太擔心由收件起計現在才8天,FF 是大公司....暫時我未收到有jm 回報FF 唔退錢
可能FF 有些PARTNERS 做嘢慢啲啫

Hello...

別墅

kamanma 發表於 19-1-22 16:50
UK Free Returns Pick Up
不過家人買M記 萬幾銀也要收運費,冇得free shipping.

請教一下,其實咩情況下要收運費?

水晶宮

lovemilktea 發表於 19-1-23 11:24
請教一下,其實咩情況下要收運費?

寄hk $3900 免運費
千幾的order 會收$80
銀碼細啲就收$250
大約係咁,其實每個order 付款前都清楚地,說明運費的
Hello...

別墅

kamanma 發表於 19-1-23 11:38
銀碼細啲就收$250

Thanks

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

kamanma 發表於 19-1-23 11:38
銀碼細啲就收$250

Kamanma... 超級抵既GGDB 收貨... 好like 越來越喜歡呢個brand

Cheuk2012    發表於 19-4-3 21:14

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 19-1-25 21:37
Kamanma... 超級抵既GGDB 收貨... 好like 越來越喜歡呢個brand

遇到Sp price 有自己碼就最開心
我都覺得係型人必備
Hello...

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

kamanma 發表於 19-1-25 22:13
遇到Sp price 有自己碼就最開心
我都覺得係型人必備
...

首頁

尾頁

跳至