自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我離咗婚,有個同居七年男朋友,近期發現佢好似有第二個,出多咗夜街,機不離手
我真係好愛佢,唔知點算好,我唔想冇咗佢吖

leung2888    發表於 17-7-11 09:34

子爵府

CuteC 發表於 17-7-11 03:50
我離咗婚,有個同居七年男朋友,近期發現佢好似有第二個,出多咗夜街,機不離手
我真係好愛佢,唔知點算好 ...

如果要變都冇辦法,隨緣啦

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

隨緣啦

子爵府

親子王國15週年勳章

如果你只想留人,唔理幸唔幸福,咁咪做多d野對佢好,花所有時間心思係佢身上,霸晒佢d時間,希望佢回心轉意。

伯爵府

留佢,做好自己,平時有咩不足就改

大宅

V_VPONG 發表於 17-7-11 04:00
如果要變都冇辦法,隨緣啦

希望係我諗多啦

大宅

Jessie688 發表於 17-7-11 07:00
如果你只想留人,唔理幸唔幸福,咁咪做多d野對佢好,花所有時間心思係佢身上,霸晒佢d時間,希望佢回心轉意 ...

真相都唔知係點

大宅

sumsum_so 發表於 17-7-11 07:04
留佢,做好自己,平時有咩不足就改

我一定會

男爵府

CuteC 發表於 17-7-11 07:38
我一定會

何必呢

伯爵府

回覆樓主

唉,唔知你上一段婚姻點解會失敗啦……不過依個世界唔係靜係有愛情嘅,真係唔好咁傻愛情大過天……愛自己多D

伯爵府

隨緣啦

侯爵府

係你既,就一定係你,唔係你既,强求唔係一種幸福。我覺得愛情並唔係人生既全部,比自己忙D,過得充實D,呢個世界咁大,男人周街都係啦

伯爵府

CuteC 發表於 17-7-11 07:38
我一定會

唔駛理面子嗰啲,你依家唔可失去,就留,他日有哂準備,就走。我自己都試過,我下一個比上一個好十倍,今日唔知聽日事,今日搞唔掂就諗今日先,聽日既事聽日先諗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

每個人,都只不過係生命中一個過客,未必能去到總站的,隨緣吧。

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

愛情要黎嘅時候你擋唔住; 同樣要走嘅時候你都留唔住. 總之對自己好D,唔好委屈自己.
大家好, 我是脾脾蟲  

翡翠宮

無論點都好,你一定要愛錫自己

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

有時女人嘅感覺真係好準,你覺得佢可能有第二個,咁應該多數都係...... 其實一個人變咗心,短時間內真係好難挽回,因為新嗰個仲好新鮮,你做得越多,個男人只會更想逃避,一來可能對你內疚,唔敢面對你;二來可能對你反感,盡量避開你。

其實你兜口兜面問佢,佢都未必承認有第二個,你再觀察下先,等自己消化下,然後再諗點做

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至