親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

日本旅行有用連結 (又從新整理中...)

歡迎各網友提供有用網址.

[size=large]AKACHAN

[size=large]日本天氣 (預測1星期)

[size=large]EC2 Japan

[size=large]日本disneyland

[size=large]日本景點介紹

[size=large]網友實戰經驗

男爵府

Re: 日本旅行有用連結 (又從新整理中...)

thanks!

別墅

thx, its very useful

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

想用最平嘅價錢去日本可以自訂機票同上網book民宿.
機票可以試priceline同zuji.

民房

你好~我會在9月份同男朋友去東京一帶旅遊<第一次去日本, 心悄好興奮........ >, 大約9月7日出發9月11日返回, 住宿放便會住新宿的歌舞伎町附近, 但是現在巳經8月尾仲沒有Ieda去那裡好......由成田機場去新宿會什乘坐什麼交通工具最放便呢?交通資料 (如JR線,/下車站等)
但係就打算去Disney, Joypolis......等等

From: JoyceNiki
8-)

禁止訪問

複式洋房

日本仔越來越離譜. 不停攪攪震. 釣魚台呢, 改史書呢, 東海油田呢, 台灣問題呢, 拜神社呢. 佛都有火. 所以佢地一曰唔反醒, 大家都唔會再去日本旅行. 無理由去支持仇敵D經濟來攪自己個國家.
就算你唔當佢敵人. 在現時的中日關係, 人地都唔歡迎你. 分分鐘遇到日本極右分子, 命都無埋! 唸清楚呀!

王國會長

王國會長

traveller,
你玩夠就叫人唔去好, 仲在每個日本topic 都發放你段junk message.

traveller 寫道:
日本仔越來越離譜. 不停攪攪震. 釣魚台呢, 改史書呢, 東海油田呢, 台灣問題呢, 拜神社呢. 佛都有火. 所以佢地一曰唔反醒, 大家都唔會再去日本旅行. 無理由去支持仇敵D經濟來攪自己個國家.
就算你唔當佢敵人. 在現時的中日關係, 人地都唔歡迎你. 分分鐘遇到日本極右分子, 命都無埋! 唸清楚呀!

複式洋房

瑩瑩老豆,
你嗊睇我, 我還有何好說!
嗊你去日本玩得開心D. 順便一提, 遲D日本有個新遊點, 叫釣魚台, 你去之前唔好唔記得同日本政府攞VISA.

男爵府

BK Milk勳章

thnak you for your share

洋房

別墅

藍莓莓:

priceline 如4月17日去, 應該set 幾多? 不過係咪冇小童票? 有冇人有priceline staff 的電話可直接溝通?

上網book民宿: 有冇咩網址可提供? THANKS!! 東京有咩民宿好介紹??

公爵府

牛年勳章

RDaddy 寫道:
藍莓莓:

priceline 如4月17日去, 應該set 幾多? 不過係咪冇小童票? 有冇人有priceline staff 的電話可直接溝通?

上網book民宿: 有冇咩網址可提供? THANKS!! 東京有咩民宿好介紹??

UNDER 2歲有INFANT TICKET, OVER 2 歲就由於特價機票而和大人同價, 不過買得這類票, TOTAL 一定抵的, 放心

民房

大宅

Hello,

If i live in Shinjuku prince, how can I go to the nearest AKACHAN? Please advise

Thanks

民房

請問池袋防災博物館怎樣去?我想問如果我住池袋,一日行程,防災博物館、Disneyland、幕張可以嗎?要幾點出發?

公爵府

好媽媽勳章

池袋防災博物館
http://www.tfd.metro.tokyo.jp/ts/ik/ikeb.htm

大宅

有無人去過芝麻街?好玩嗎?????

首頁
12345...9

尾頁

跳至