興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

ms007 發表於 17-7-18 00:32
有無人鐘意去深圳食野/按摩/短線圑(廣東省)?可以先出來食野,大家認識下先 ...

Meeeeee

象牙宮

ms007 發表於 17-7-18 00:32
有無人鐘意去深圳食野/按摩/短線圑(廣東省)?可以先出來食野,大家認識下先 ...

鐘意去深圳食野/按摩

短線圑(廣東省) 有時。

有冇活動?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

kaiyee 發表於 17-9-25 15:19
有無邊間按摩平又正推介下? 想做中式同通淋巴! 想搵手勢好的, 最好過關後(福田/深圳灣)有車接送, 謝分享 ...

去美团网。

大眾点評也多。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

moveflat 發表於 17-9-21 09:59
有無性價比高嘅按摩介紹,小費俾幾多?

可選高價格, 而不用小費。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-10-9 23:25
可選高價格, 而不用小費。

Thx
del by bk

禁止訪問

大宅

回覆 ms007 的帖子

我老公鍾意,佢都熟邊度有好食野,按摩

大宅

如大家有興趣,可約埋我可叫他帶路一齊玩下食下

333s    發表於 17-10-30 00:05

大宅

tszhim 發表於 17-10-14 20:53

我老公鍾意,佢都熟邊度有好食野,按摩

有推介?

子爵府

我都鐘意深圳按摩

大宅

回覆樓主

我都鐘意去深圳按摩 食嘢,去過水圍村世外和水上,水立方都去過只是太貴了!想搵平靚正嘅按摩地方

男爵府

回覆樓主:

有……我每星期都去新X姿……

子爵府

回覆 sunny.moon 的帖子

請問新x姿按摩幾錢?

男爵府

cqwert 發表於 17-10-23 10:41

請問新x姿按摩幾錢?

中式 rmb 128/120 mins 加鐘 rmb 55/60 mins !我按 3 個鐘因熟師傅小費我俾100!!

子爵府

Thanks

禁止訪問

象牙宮

sunny.moon 發表於 17-10-23 08:48
有……我每星期都去新X姿……

你去的很密。骨精。

我一个月去3-4次, 不是你那間。
昨天全身沐巴 @188/ 2小時。 含胸, 肚。超痛。
疼的來一身輕。

理性討論交流者。

子爵府

333s 發表於 17-10-30 00:04
你去的很密。骨精。

你成日自己去嗎?我都想去,但唔係好敢單拖去

象牙宮

pinkykitty 發表於 17-10-30 09:24
你成日自己去嗎?我都想去,但唔係好敢單拖去

你成日自己去嗎?
是... 原因冇伴, 冇人陪嘛。 被迫單拖。
(一切由整假牙開始。省一万元原故。) 整牙要數次來回。熟悉步行5分鈡之內地方。

事前, 會上网 check ... 公車去。
到了目的地, 視檢周邊條道。 (也找東西食, 順便認下路)

我都想去,但唔係好敢單拖去 - 有誠意者, 可相約的。小事。

理性討論交流者。

象牙宮

kaiyee 發表於 17-9-25 15:19
有無邊間按摩平又正推介下? 想做中式同通淋巴! 想搵手勢好的, 最好過關後(福田/深圳灣)有車接送, 謝分享 ...

想做中式同通淋巴! 深圳灣。
南門一坊。 @200元/1.5小時。免小費。

過關後, 好多公車 經南門一坊。

南門一坊。一條長長走廊, 就有N間任選。
其它, 我下周去嘗試下。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至