潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

人在新加坡放暑假, 因為朋友有相熟 SA, 竟然俾我遇到心儀既 Lindy 26, 仲有 swift or evercolor 俾我揀. 因為兩隻顔色我都鍾意, 請問應該揀邊種皮會無咁快殘?
P.S. 因為湊仔關係, 用袋極粗
多謝各位意見

男爵府

一定係evercolour. 我有次唔小心跌咗個evercolour Roulis落地,完全無花到! 我個swift Berline又易花又唔掂得水(係一細滴都會有印!)

wcpcelia    發表於 17-7-18 16:48

大宅

CambridgeGirl 發表於 17-7-18 16:39
一定係evercolour. 我有次唔小心跌咗個evercolour Roulis落地,完全無花到! 我個swift Berline又 ...

嘩! 咁嚴重
我呢幾日攞個 Clemence bolide 出街, 又去 universal studio 又去 safari 都無事.
多謝提醒!

子爵府

mgtoalice 發表於 17-7-18 15:01
人在新加坡放暑假, 因為朋友有相熟 SA, 竟然俾我遇到心儀既 Lindy 26, 仲有 swift or evercolor 俾我揀. 因 ...

evercolour.

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Swift 真係易花

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

evercolour
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主

我有個Lindy swift gris pearl
So far 用左幾年日日番工迫地鐵都keep得幾好

wcpcelia    發表於 17-7-21 09:28

大宅

舊年我買左個Lindy 26係Swift皮, 其實都好好用, 好輕身亦都唔易花, 用到而家都冇花冇痕。

大宅

回覆樓主

因為我未用過 swift 皮既袋, 只係擔心佢會好易殘及花. 不過拎上手真係好輕身, 所以 1516 中

首頁

尾頁

跳至