自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

:D :D :D
原帖由 3littlepigs 於 09-2-2 10:01 發表
我都想問....

係咪去摸亞邊個肚腩果度呢?
原帖由 webjen 於 09-2-2 09:44 發表

今日係啦 查實去邊樹食

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

抵c...
原帖由 hehalady 於 09-2-2 11:48 發表
唔講妳唔知
娜媽要靠痴
大少升中日
減薪心都實
自動要求減
主席公真爽
越諗越笨實
激到氣都咳

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

敬啟者:

茂利1號+茂利3號由於唔知攪乜叉碌咗入屯門,所以會由屯門搭輕鐵入元朗,到時電聯。

茂利2號會早dd入元朗,其後同我到屎屎家同大佳grandmother拜年,會拜埋妳哋果份...

茂利4號請放工後帶埋阿囡自動蒲頭。

茂利6號請放工後自行入鄉下。到時電聯。

謹訂於新曆2月2日(農曆正月初八日)於元朗某酒樓舉行九大簋夜宴,酒微菜薄,一於以酒肉會友,敬希踴躍報名參與。

1. cookie + 28
2. + 二少

3. kit + Hugo
4. webjen + QQ
5.屎屎+2
6. 3豬

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-2-2 14:33 發表
茂利 2 號會早 d d 入元朗,其後同我到屎屎家同大佳grandmother 拜年,會拜埋妳哋果份...
妳個 (.) 有病 wor

茂利 2 號係同 grandmother 賀年,賀埋其他瘋淫果份呀

茂利 2 號今早叫床後 .... 睇 news .... 煲 phone congee .... 洗衫 .... 焗 QQ lo mo .... 同裘倫奇幽會咗一陣 .... 吔 QQ lo mo .... 捉老鼠 .... long 3 ....

依家洗吓個屎淫頭 .... 趕住 1515 出門口!

P.S. 裘哥又 win 咗 lar

路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我百無禁忌嘅,妳咪同人家講妳去賀年 ,我係去拜年嘅
原帖由 hehalady 於 09-2-2 14:47 發表
妳個 (.) 有病 wor

茂利 2 號係同 grandmother 賀年,賀埋其他瘋淫果份呀

茂利 2 號今早叫床後 .... 睇 news .... 煲 phone congee .... 洗衫 .... 焗 QQ lo mo .... 同裘倫奇幽會咗一陣 .... ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

仲話2:30出門口call定我

遲到大王靠得住。豬公都會上樹
原帖由 hehalady 於 09-2-2 14:47 發表
依家洗吓個屎淫頭 .... 趕住 1515 出門口!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

以為要get ready添,早知瞓一陣啦
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-2-2 14:37 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

仲在線

行街喎,真係行妳個屎淫頭咩

珍珠宮

妳個 (.) 茂利 2 號今早叫床後 .... 睇 news .... 煲 phone congee .... 洗衫 .... 焗 QQ lo mo .... 同裘倫奇幽會咗一陣 .... 吔 QQ lo mo .... 捉老鼠 .... long 3 ....
...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:tongue: :tongue: :tongue:終于番到入黎喇 :tongue: :tongue: :tongue:

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-2-2 14:19 發表
:D :D :D
原帖由 3littlepigs 於 09-2-2 10:01 發表
我都想問....

係咪去摸亞邊個肚腩果度呢?

原帖由 webjen 於 09-2-2 09:44 發表

今日係啦 查實去邊樹食

珍珠宮

唔知我估得啱唔啱呢
原帖由 3littlepigs 於 09-2-2 17:06 發表
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

估嘜jet......做得瘋人,有默契ga ma!所以您唔係估中,係說中了!
原帖由 webjen 於 09-2-2 17:08 發表
唔知我估得啱唔啱呢

珍珠宮

我怕我去錯地方 :lol

依家個 pm system 好似怪怪地咁,人家回覆 pm 係放人"發件箱"
原帖由 3littlepigs 於 09-2-2 17:14 發表
估嘜jet......做得瘋人,有默契ga ma!所以您唔係估中,係說中了!

珍珠宮

唔洗怕!都話我地係有默契架啦!真係心照不宣啦!

改善工程進行ing......我地有排適應呀!
原帖由 webjen 於 09-2-2 17:16 發表
我怕我去錯地方 :lol

依家個 pm system 好似怪怪地咁,人家回覆 pm 係放人"發件箱"

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

方便一個topic內可以睇晒一問一答既內容~
原帖由 webjen 於 09-2-2 17:16 發表

珍珠宮

咁加番 d 顯示"已回覆"好似好 d
原帖由 小草 於 09-2-2 17:21 發表
方便一個topic內可以睇晒一問一答既內容~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

即係點呀﹖ 怕MISS左唔知有回覆﹖
原帖由 webjen 於 09-2-2 17:24 發表
咁加番 d 顯示"已回覆"好似好 d

珍珠宮

好似清楚 d 咋
原帖由 小草 於 09-2-2 17:32 發表
即係點呀﹖ 怕MISS左唔知有回覆﹖

首頁

尾頁

跳至