自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我好怕見到佢成日"登"大對眼講野...

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我老公一睇到黎姿出場就好激動架喇

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

醒目開學勳章

我覺得係角色問題囉, 以前佢係"金豬肉葉"做玉瑩少主都唔係咁既~

大宅

原帖由 babyellow 於 09-1-31 11:08 發表
個角色搞到佢好似有d輕度咁...我都唔like佢...之不過...如果佢最後結局出來..佢係一個超級至奸至陰險果個....又就絶了!!!

輕度....., 好鬼攪笑. 我都覺得constance 呢個角色唔多掂, 成日懶正義咁, 佢自己咪又係有事起上黎走去, 逃避係解決唔到問題架. 而家見到佢出場, 都好炆, 唔多鍾意呢套戲d女主角, 好煩! 但又想睇下大結局係點喎....

子爵府

畀面勳章

係囉, 點解大妹的衫咁唔衬佢呢?
之前睇上去有些腫, e+簡直係肥腫難分

原帖由 Monet 於 09-1-30 22:54 發表
大妹的黑色碎花裙, 好肥.

伯爵府

牛年勳章

二妹成日懶正義 , 但好多事都係因佢既正義而起
成日都講原則 , 做人都唔識轉彎
越幫越忙
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

禁止訪問

伯爵府

超悶超煩呀佢真係

如果5係因為佢靚女,我已經憎左佢9年

禁止訪問

別墅

我之所以追睇都係為左想睇呀calvin+sylvia+sunny條線咋喎。

伯爵府

玩具勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

仲有幾多集呀?就嚟悶死.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

黎豬個角色真是好討厭, 編劇真是靠害, 令她的告別作蒙上烏點, 她扮成個正義超人, 嘔心.........成集都着同一件衫真慳皮!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

u think ekin is still young? pretend to be young la,
dress young play young..... always stick with young friend , that is what older person would prefer. It is pretty disgust for one to act yoing and actually no longer.
Maggie is a very nice person , they does their love in the past and it is true that they admit their true love. so, let it be ......the history can be miracle for them. don't remarks and judges on aging.so does u and me ,aging is a matter of facts.

子爵府

我見到荔枝~直頭想熄電視~但係奈何我要睇保恰同陳豪~maggie同司琪姐~真係慘!我真係覺得佢唔識做戲~佢個角色~我覺得如果轉左第二個做好o的~阿余都好過佢啦...或者鐘嘉欣都ok丫~我都唔知點解無線會俾個視后佢架.~告別作喎~都好架~以後都唔使睇佢..希望佢老公真係養佢一世~等佢唔好復出喇唔該!

伯爵府

但...個視后...我一直都覺得佢個年應該係鄧x雯拎囉.都唔知點解會比咗佢.
其實當時就應該cut d佢嘅戲份啦.佢都要睇住細佬.仲要響後段比咁多佢.

男爵府

環保接龍勳章

超討厭 !

珍珠宮

原帖由 CutieSo 於 09-1-31 13:16 發表
二妹成日懶正義 , 但好多事都係因佢既正義而起
成日都講原則 , 做人都唔識轉彎
越幫越忙

constance 真係好鬼煩, 小小事成日窮追猛打, 煩c人.

首頁

尾頁

跳至