母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有好多奶袋用唔晒, 有冇媽咪有興趣? (可以減價...)

由於我bb唔飲pump出黎的奶, 但我之前又入左好多貨, 所以...

1. 有兩pack Avent (240ml/8oz x 40個) (未開)
2. 有2pack Kaneson (240ml x 10個) 係我專登叫人係澳
洲買番黎的, 唔似一般奶袋, 佢係可以自己封口的, 唔洗用
夾同佢係好厚的, 係最proper 用黎儲人奶的, 買時好貴,
一個都未用過....
3. chicco 粉紅色盒奶袋, 未用過, 買時過百架....(佢每4-5
個袋就個別封好, 仲有埋個夾, 同封條包埋架)
4. 有一盒 Playtex (8oz x 100個) (但係開過, 用過幾
個...)
5. 有一盒Gerber (8oz x 50個) (又係用過幾個)

全部加埋, 買左我成400幾蚊架.....如果有媽咪想要 (希望一個媽咪要晒), 我可以200蚊賣晒比你

可以送埋一個手動PUMP比你, 都係澳洲買, 同奶袋
kaneson一 樣brand架.... 只係用過一次, 已經sterilize
左...... (加個奶咀可以即刻餵bb飲架)

+$10 可以比多2個全新奶樽你....... (total=210)
+$30 可以再比多個全新黃色鴨仔4格奶粉格及nuk latex
黃色奶咀1pack 2個 (total=230)
有相, 比mail我send比你, 不便post太多相....

侯爵府

Re: 有好多奶袋用唔晒, 有冇媽咪有興趣? (可以減價...)

可以減價, 如果200全部ok嗎? 因我明天就會來香港了...

複式洋房

回覆:stephenietam 的帖子

請問還有嗎?

公爵府

引用:請問還有嗎

原帖由 Serenaaa 於 15-02-28 發表
請問還有嗎?
個post 04的,仲有你都唔好要啦!

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Serenaaa+於+15-02-28+發表請

原帖由 feifei_baby 於 15-02-28 發表
04年!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Serenaaa+於+15-02-28+發表請

原帖由 feifei_baby 於 15-02-28 發表
Sorry 冇留意到日期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊