自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期六so good介紹在台灣好出名的mask牌子是什麼, 有冇媽咪知道及好唔好用?

大宅

'我的美麗日記',萬寧、卓悅都有得賣,我用過白色果隻,無咩特別,勝在平。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

'我的美麗日記'香港而家都好<潮>OL※學生妹都用^_^

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

'我的美麗日記'‥‥黑珍珠幾好用。

男爵府

red wine & Q10 also very good

男爵府

今日係萬寧見到有個女子買了四盒 我的美麗日記可能睇咗亞so效應!!!!

大宅

原帖由 226212 於 09-2-1 23:00 發表
今日係萬寧見到有個女子買了四盒 我的美麗日記可能睇咗亞so效應!!!!

應該唔會嘅!因為呢個牌子都hit咗好耐下架la!前一排卓悅都斷晒貨!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我反而想問下 ..... 食冰個間叫
咩名呀 ??

好似見到 " 辛 XX " ..... 唔該各位 MAMI

原帖由 HeiHei_Baby 於 09-2-1 18:02 發表
星期六so good介紹在台灣好出名的mask牌子是什麼, 有冇媽咪知道及好唔好用?

大宅

食冰嗰間叫辛發亭,係士林夜市,不過唔係熟食嗰邊,係陽明戲院隔離,油站對面條巷入架,我家姐係台灣好多年,成日都去食,冬天都照食,我都有食過,真係好正, 不過只限牛奶冰加其他材料咯,如果一般"剉冰"的話,台灣其他夜市都有好多好味架,一般香港人都唔會知.我家姐係刨冰精,台北市,台北縣d夜市同玩的地方佢都好熟.我地去親都叫埋佢去,佢就好似返屋企咁帶我地週圍去.

原帖由 chickenwing2006 於 09-2-2 01:25 發表
我反而想問下 ..... 食冰個間叫
咩名呀 ??

好似見到 " 辛 XX " ..... 唔該各位 MAMI

男爵府

多謝各位回覆.

男爵府

醒目開學勳章

唔好意思,借個位問下亞so介紹的很薄的豬肉乾在哪裹?

大宅

江記華隆
台北市大同區迪化街一段311號

原帖由 wingchu 於 09-2-2 10:42 發表
唔好意思,借個位問下亞so介紹的很薄的豬肉乾在哪裹?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

非常詳盡 .... 唔該哂你呀 !!

原帖由 CeciLeung 於 09-2-2 10:16 發表
食冰嗰間叫辛發亭,係士林夜市,不過唔係熟食嗰邊,係陽明戲院隔離,油站對面條巷入架,我家姐係台灣好多年,成日都去食,冬天都照食,我都有食過,真係好正, 不過只限牛奶冰加其他材料咯,如果一般"剉冰"的話,台灣其 ...

禁止訪問

大宅

我錯過咗, 冇睇到呀, 邊到可以睇番呢????

子爵府

我的美麗日記',萬寧有特價, 做緊$138 有20pcs, 
幾好用, ! 

大宅

咁烏魚子又係係邊ga?

禁止訪問

別墅

唔好意思,借個位問下亞so介紹的pineapple pie在哪裹?

別墅

原帖由 yanyvonne 於 09-2-3 10:44 發表
我的美麗日記',萬寧有特價, 做緊$138 有20pcs, 
幾好用, ! 

yes, i bought it too.. really a budget buy and good to use.

首頁

尾頁

跳至