興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

prepaid card 定 上台 ?
用量低 I think
Thanks ...

大宅

電訊數碼,

$8 =200mins

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

電訊數碼,

$8 =200mins

我都推薦....平 靚 正

男爵府

熱血勳章

我自己用123台, 佢有得開多個張card, 另一個no. $0.2一分鐘, 打左既錢每個月自動加入我張單到, 冇min.都唔錯架, 如果真係for bun just in case既, 一個月真係唔會打好多分鐘, 佢每個月max.係好似打$100, 多個$100就唔會打得出, 要等下個月, 但係$100即係打500分鐘架啦, 咁佢一打得多你就一定知佢打左去邊

大宅

我上yahoo 拍買網買3的2g卡,$32有大約400定500分鐘給個女有時出街用,半年之內有效。私兩次都用唔完,自動無效,之後又買個一張,維起lai好低用。本來想給賓賓都用咭,但是有個靚號碼,帶唔到去儲值卡,又唔捨得唔要,所以join左pccw$38,都算平。現在知道$8都有,明天打電話問下先。

原帖由 fp_andywong 於 09-2-2 12:40 發表
prepaid card 定 上台 ?
用量低 I think
Thanks ...

男爵府

好媽媽勳章

回覆 # 的文章

電訊數碼 $8 ,200分鐘, 工人初來時有封財務公司的信寄來我屋企, 所以就利用她這封信做地址証明,叫她用自已的名字去出咭, 免卻日後佢打得多唔比錢麻煩了我

子爵府

PEOPLE also ok ga.

男爵府

原帖由 jencheng 於 09-2-28 19:00 發表
電訊數碼 $8 ,200分鐘, 工人初來時有封財務公司的信寄來我屋企, 所以就利用她這封信做地址証明,叫她用自已的名字去出咭, 免卻日後佢打得多唔比錢麻煩了我 ...

最好用电話咭, 有唔妥即刻唔用, 唔使煩

首頁

尾頁

跳至