興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

之前隻北京仔揀咗間服務同環境都麻麻嘅善終公司,今次幫狗女揀哩間'香港xx紀念館'响長沙灣的,由接收狗狗到今日火化,工作人員都好nice,幫狗狗清潔得好乾淨,館內環境清雅,十分乾淨,火化完仲可以睇下狗狗骨灰後先攞去磨灰,價錢又不是很貴,今次揀咗哩間送狗女最後一程,也算劃上了一個完美句號!

子爵府

回覆樓主

今次真的沒有揀錯善終公司!

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

樓主保重,14歲好叻女喇,亦多謝你分享善終服務!

大宅

回覆樓主:

八哥仔14歲今天也火化,願北京女和寶貝八哥一起快快樂樂係彩虹橋生活

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

洋房

樓主保重

首頁

尾頁

跳至