想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

男爵府

我自己排卵期都係咁
肚痛 脹 胸痛 胃成日頂住頂住
放屁 疲倦
所以個個月都好緊張~~~

洋房

我小腹都有d 陰陰痛
其實最快幾時可以用bluetube test?

大宅

盤骨位會痛, 牙肉腫痛,胃成日頂住頂住, 胸脹。

大宅

可否用BB耳探 , 是否未起床探呢?thx

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

回覆 # 的文章

耳探唔準架(因為量度單位好似唔一樣架)....口探準D

別墅

我都有腹部陰陰痛, 不過我覺得應該係排卵, 事關由我開始想要bb, 每次都會甘痛, 以前又唔覺喎, 以為有左, 哈哈.....點知次次都係會錯意....

唔知係咪有心理作用, 所以身體作出訊號所以甘....現在都平常心, 成日同自己講應該唔係既, 費事期望太高

大宅

我是將會來M, 但自己又驚有左, 所以病都不敢亂吃藥 ,

大宅

me too, 呢兩個月以嚟,每次M小姐完到我FEEL到排卵前就係我最FREE的日子,之後就硬係有D疑似BINGO的SYMTOMS,老公仲要一口咬定係BINGO的現象, 直至M小姐出場為止。。。,雖然自己都鬼咁想中,但費事佢太失望,就打定底同老公講冇咁易中啦,下個月請繼續努力啦...搞到我好似精神分裂咁, 真係大吉利是。。。。

原帖由 pm131 於 09-2-4 12:07 發表
我都有腹部陰陰痛, 不過我覺得應該係排卵, 事關由我開始想要bb, 每次都會甘痛, 以前又唔覺喎, 以為有左, 哈哈.....點知次次都係會錯意....

唔知係咪有心理作用, 所以身體作出訊號所以甘....現在都平常心, 成日同自 ...

男爵府

哇~我都係啊
煩死人

原帖由 jwmae 於 09-2-5 03:25 發表
me too, 呢兩個月以嚟,每次M小姐完到我FEEL到排卵前就係我最FREE的日子,之後就硬係有D疑似BINGO的SYMTOMS,老公仲要一口咬定係BINGO的現象, 直至M小姐出場為止。。。,雖然自己都鬼咁想中,但費事佢太失望,就打定底同 ...

首頁

尾頁

跳至