論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

48歲,9月49歲
做事超慢,我們3個鐘的工作
佢做8個鐘
安全意識未,給錯藥給小朋友,帶了老花眼鏡都看不到。
日日都話自己更年期,超多血,唔服,又腰痛,又腳痛,洗下午佢同3歲小朋友的碗都1個鐘,push佢快d,6個月都沒改善,最終,佢resign了,小心,真係唔好請,請了只是多少個老人家在家,你要照顧佢,不是佢幫你

別墅

bubujoey 發表於 17-8-8 08:24
48歲,9月49歲
佢做8個鐘

p

大宅

bubujoey 發表於 17-8-8 08:24
48歲,9月49歲
佢做8個鐘
可否send 張相看看?我見嗰個佢話cannot cooperate with another helper. 個名唔同,會否用假名搵工?唔該!

別墅

09bobo 發表於 17-8-13 05:45
可否send 張相看看?我見嗰個佢話cannot cooperate with another helper. 個名唔同,會否用假名搵工?唔該 ...

如果個名不同,你看看passport, passport是趕不及改名的,個人意見,不要請斷約,48歲,又更年期,又老花,佢每天做不到工作,抹地抹2個鐘,下午洗碗洗1個鐘,晚上洗碗洗2.5小時,你可想象每天可做到咩

別墅

bubujoey 發表於 17-8-13 12:35
如果個名不同,你看看passport, passport是趕不及改名的,個人意見,不要請斷約,48歲,又更年期,又老花 ...

佢在任期,我每晚食完9點9, 我要求7點開飯,晚晚都做不到,8點鐘先有得食,但5點半佢已經開始煮

大宅

請問你interview 佢嘅時候係咩表現?

大宅

佢係唔係幫你湊一對孖仔,有另一個工人姐姐一起湊?

首頁

尾頁

跳至