親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問可以比包車司機資料嗎?謝謝

大宅

kacary 發表於 17-8-8 21:18
住正吉隆坡市中心,好方便,但洒店服務麻麻地,前枱職員沒禮貌。
食,亞羅街-其實不要再食黃亞華,品質差, ...

請問可否pm吉隆坡包車司機資料?係逐日計?還是以車程計?
你有無去天空之鏡?藉得去嗎?

男爵府

yan321 發表於 19-6-29 00:30
請問可否pm吉隆坡包車司機資料?係逐日計?還是以車程計?
你有無去天空之鏡?藉得去嗎?
...

我上年去過,天空之鏡去一次便夠,影出黎D相幾靚。
包車全包又有,逐日又得。

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

smetana 發表於 17-8-13 17:09
可否參考下你嘅行程同司機嗎?我22號去,thanks

可以share 行程同司機contact? 我8月頭去(emoji)(emoji)

子爵府

How long the car ride from kl to penang

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

luppy 發表於 19-7-12 16:27
How long the car ride from kl to penang

揸車約4~4.5小時

子爵府

MM2H 發表於 19-7-12 16:50
揸車約4~4.5小時

Thx. 我見小人講坐火車

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

luppy 發表於 19-7-12 22:02
Thx. 我見小人講坐火車

習慣自駕,或者你可以參考呢個

https://www.busonlineticket.com/booking/ktm-train-tickets.aspx

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

ms.ng 發表於 17-8-18 15:06
嘩.....4:30咁遲? 我最後BOOK左PARKROYAL, 希望OK啦

我都book 咗呢間,請問你comment 如何?

另外,有冇洗衣的地方?因為我2個細好大汗,要成日換衫

男爵府

2024年龍年勳章

coney 發表於 18-1-8 09:53
去年EASTER我住檳城新的AIRBNB, 係複式好正! 你想知就PM我啦!

可pm嗎?謝謝你

首頁

尾頁

跳至