義工

出埠旅行 今日: 47|主題: 139069

跳至
[日本] 台場 Joypolis 好玩嗎?

大宅

國民生產總值:3095

Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問各位去過的JM, Joypolis 好唔好玩? 因為想在香港先買票券平D. 但又怕唔好玩. Thanks.

王國熱話
「尋找漁民的寶藏」南丫島親子遊
【活動結束】[王國紛分Fun] 農場參觀 ‧ 種...
【活動結束】[王國紛分Fun] 國王帶你遊樂...
【活動結束】「T.Park [源.區]」 免費參...

大宅

國民生產總值:2113

sammyyiu 發表於 17-8-9 13:17
Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問 ...

剛剛去完回來,兩個16yrs,12yrs十分鍾意 , 玩足5個鐘,適合較大小朋友,因為香港冇類似遊戲所以鍾意多過迪士尼,用passport 入場walk in 有優惠,小朋友$3000yen全日仼玩,我同爸爸只用了$500yen 浄入場,可以全日任意in/out, 大人可以到處行街,耐不耐又入去睇下佢地

wcpcelia    發表於 17-8-12 20:47

男爵府

國民生產總值:5085

Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問 ...

绝對好玩,玩到不想走。

大宅

國民生產總值:1846

好玩呀!我兩個12同14歲,都話ok吖!我買套票(遊戲入場卷+大江戶溫泉入場卷),大人5200円,12歲以下3300円

wcpcelia    發表於 17-8-12 20:48

大宅

TTMA 發表於 17-8-9 21:58
剛剛去完回來,兩個16yrs,12yrs十分鍾意 , 玩足5個鐘,適合較大小朋友,因為香港冇類似遊戲所以鍾意多過 ...
Thanks. 咁都放心D. 請問16yrs show passport 都係 3000yen?

大宅

mandyyuen 發表於 17-8-9 23:27
好玩呀!我兩個12同14歲,都話ok吖!我買套票(遊戲入場卷+大江戶溫泉入場卷),大人5200円,12歲以下3300 ...
謝謝. 已經在Klook 買左大江戶票了. 我自己唔多敢玩機動遊戲. 所以只係買場票券. 主要係D細路玩.

大宅

國民生產總值:2113

sammyyiu 發表於 17-8-10 09:21
Thanks. 咁都放心D. 請問16yrs show passport 都係 3000yen?

我show 我一個passport, 全部已經可以有 discount

複式洋房

國民生產總值:317

好玩呀!我兩個12同14歲,都話ok吖!我買套票(遊戲入場卷+大江戶溫泉入場卷),大人5200円,12歲以下3300 ...

想問套票哪裏買?

版主

國民生產總值:129580

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

暑假有去,一定要book zero latency (vr game)。一場最多6人,戴耳機有咪可互相溝通,vr射擊遊戲。又刺激又好笑
一個day pass基本已包8-9成遊戲(zero latency唔包),十幾歲一定岩玩,我爸7x歲無玩機動遊戲都大叫過癮

珍珠宮

國民生產總值:38416

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Charlotte_mom 發表於 18-1-23 11:11
暑假有去,一定要book zero latency (vr game)。一場最多6人,戴耳機有咪可互相溝通,vr射擊遊戲。又刺激又 ...
請問尼個10歲啱唔啱玩?
前年暑假去好似唔覺有, 同埋超多人排隊玩, 買佐任玩票玩唔到幾多個GAME.
CNY會再去, 睇吓今次應該點玩法.

男爵府

國民生產總值:6599

回覆樓主

今年暑假會去,阿仔到時13 歲,吾想再去迪士尼了,上年暑假行台場已經見有想去

版主

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yuyu.c 發表於 18-1-23 11:27
請問尼個10歲啱唔啱玩?
前年暑假去好似唔覺有, 同埋超多人排隊玩, 買佐任玩票玩唔到幾多個GAME.
CNY會再去 ...

Sorry 睇返網頁原來要13歲以上

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-1-23 11:48
唔該曬

大宅

國民生產總值:2240

Charlotte_mom 發表於 18-1-23 11:48

佢係計高度㗎喎! 我女11歲(146cm)上个月去玩,好多都玩得(太激,360度轉嗰D冇玩)!

反而矮小的要度高,貼貼紙識別

版主

wunwunmum 發表於 18-1-23 13:25
佢係計高度㗎喎! 我女11歲(146cm)上个月去玩,好多都玩得(太激,360度轉嗰D冇玩)!

反而矮小的要度高,貼貼紙 ...

你女好高bor
我以為樓上問緊zero latency
更新一下,請看圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

回覆樓主

有無人玩過zombie呀,我地唔敢入

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-1-23 16:23

你女好高bor
我真係問緊zero latency (VR)架, 唔該曬, 我自己上網睇睇先

大宅

國民生產總值:1280

可以話我知边度買到套票呢? 唔該.

大宅

國民生產總值:2974

I want to know too, thanks

大宅

國民生產總值:2240

yuyu.c 發表於 18-1-23 16:53
我真係問緊zero latency (VR)架, 唔該曬, 我自己上網睇睇先

sorry,我誤會了,我以為問joypolis 入場玩普通game咋,我冇玩zero latency因為阿女唔玩得,得我一个玩,冇意思。

我見東京玩VR,有D地方都要13歲, sky circus嗰D。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.