自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

2019勳章

回覆樓主

我都好鍾意,每次見到有婆婆賣都會買

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mingmin豬 發表於 17-8-9 14:28
當年我讀中學時,沿路有幾株白蘭樹,一到花開,花開撲鼻,很詩情畫意
...

同意,而且佢個樣低調得黎好有氣質

大宅

好媽媽勳章

話時話,點樣擺會噤D香呢?

囡囡04年5月25日出世,重3KG
09/06/04   3.35kg
25/06/04   4kg
30/07/04   5.2kg
01/09/04   6.3kg
02/10/04   6.9kg
29/11/04   8.2kg
28/12/04   9kg
31/1/05     9.9kg
13/6/05    10kg

伯爵府

2019新春慶豚圓

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BREADWING 發表於 17-8-9 14:31
好耐冇聞過,不過依稀記得好香好清香好舒服

exactly係咁

大宅

我都系好鍾意白蘭花

珍珠宮

SmileCC 發表於 17-8-9 14:40
我都好鍾意,每次見到有婆婆賣都會買

請問你喺邊度仲見到婆婆呀?
如果有緣見到我都一定幫襯下

珍珠宮

KMY 發表於 17-8-9 14:41
話時話,點樣擺會噤D香呢?

我都想知,求高手分享

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

瑤瑤~ 發表於 17-8-9 13:24
好耐無買過啦,屋企附近無白蘭花婆婆
岩岩竟然喺街市花檔見到有,即刻買返2包先,久違了的香味真係好醒神:i ...

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

媽媽都喜歡買, 覺得好清香

子爵府

2019新春慶豚圓

我都好鍾意

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

花墟應該有

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

瑤瑤~ 發表於 17-8-9 14:37
果然係特務,爬樹都識
細個成隻馬騮通山跑, 試過跌斷手骨
摘油甘子, 楊桃, 苦毛桃, 山稔, 幾快活逍遙

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主

我都好鐘意,但好少地方有得賣。

試過搭的士個司機放白蘭花响出風口,真係好正,成程車真係好舒服,好過陣臭煙味/香精味。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

佢啲味道真係好清香
I 大蚊豬   

男爵府

回覆 瑤瑤~ 的帖子

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

瑤瑤~ 發表於 17-8-9 13:24
好耐無買過啦,屋企附近無白蘭花婆婆
岩岩竟然喺街市花檔見到有,即刻買返2包先,久違了的香味真係好醒神:i ...
How much 中環買 $10 三包,但每包只得 3 朵
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

jollyma 發表於 17-8-9 14:52
花墟應該有

你指婆婆?

首頁

尾頁

跳至