自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知你地有無家人係咁樣⋯求安慰
我呢個屋企人對街外人最耳仔軟最容易信哂sales講ge野 最易俾人搵笨 永遠覺得人地講ge野係最岩 唔會呃佢
以前俾電話打黎sale美容已經唔知俾人呃左幾多錢 仍然覺得人地係真心 唔係為佣金

最近又因爲牙痛mok牙 要種牙 去左應該係連鎖美容院有連繫ge體檢中心 去種牙 話係美國料 成$30000一隻 我聽完即刻上網search 根本其他牙醫種牙唔使咁貴(唔使$20000一隻)佢只係聽個sales講話人地(果個sales)格過價話出面仲貴 就信哂人
我做女ge講咩佢都聽唔入耳 我真係好心灰

點解你種牙 唔可以去間正正常常ge牙醫診所? 要去集團式公司俾人劏? 但你講幾多都好 佢唔會聽 我真係覺得好心傷 ⋯我話人地因爲佣金 佢就話人地無錢收!

其實已經唔係第一次係咁 佢可以聽人講兩講就去做幾萬蚊體檢 身體檢查我覺得係必需 但係咪一定要去美容院連繫果d俾人搵笨呢?聽人講就買唔知幾多錢健康產品
我做女 只係覺得心傷 睇住佢fing錢 睇住佢俾人呃 都唔聽我講

好想人安慰我 我好大壓力 好傷心 一次一次睇住佢俾人呃 但佢唔會聽我地講⋯⋯

琥珀宮

irene9022002 發表於 17-8-9 16:39
我呢個屋企人對街外人最耳仔軟最容易信哂sales講ge野 最易俾人搵笨 永遠覺 ...

錢係邊個先?你比左家用就算啦,其他野都幾難攪

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

老實講3萬種一顆牙唔算貴了,我問過幾間牙醫,有些要4萬幾

琥珀宮

你直接陪媽媽去睇牙醫,唔好俾佢自己一個去

別墅

tansyneko 發表於 17-8-9 17:09
你直接陪媽媽去睇牙醫,唔好俾佢自己一個去

佢所有都是自己信人自己決定好先講你知

別墅

mandy952 發表於 17-8-9 17:06
錢係邊個先?你比左家用就算啦,其他野都幾難攪

可能你講得岩

別墅

0030 發表於 17-8-9 17:06
老實講3萬種一顆牙唔算貴了,我問過幾間牙醫,有些要4萬幾

我上網搵過資料好多都不用二萬蚊一顆 可能有平有貴?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

irene9022002 發表於 17-8-9 16:39
我呢個屋企人對街外人最耳仔軟最容易信哂sales講ge野 最易俾人搵笨 永遠覺 ...
如果拿得出咪買個安心

首頁

尾頁

跳至