親子旅遊

跳至

首頁
23456...19

尾頁

大宅

回覆 jy0022 的帖子

Pls check pm.

男爵府

家希 發表於 17-8-12 00:14
終於的起心肝寫番復活節去宜蘭台北的遊記, plan行程時喺呢度攞左唔少料, 依家回饋少少, 希望大家都有個愉快 ...

多謝分享!

大宅

回覆樓主

可否pm我司機資料?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝分享~

男爵府

終於的起心肝寫番復活節去宜蘭台北的遊記, plan行程時喺呢度攞左唔少料, 依家回饋少少, 希望大家都有個愉快 ...

可唔可以pm森森聯络俾我 thx

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麻煩給我森森資料, THX

複式洋房

回覆樓主

想要司機資料thx

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝分享

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 爸B勳章

麻煩給我森森資料, THX

男爵府

回覆樓主

可否pm司機資料?thank you
回覆樓主

男爵府

請問樓主蘭城晶英酒店房暑假幾錢?

大宅

我都想要司機資料thx

大宅

回覆 clk228 的帖子

我係復活節去架, 大約HK$2K一晚, 呢間酒店個價都好似企得幾硬, 你可以試下早D book會唔會平d

大宅

回覆 vickykikiki 的帖子

已全部回覆森森聯絡資料, 收唔到再pm我吖

男爵府

家希 發表於 17-9-7 15:25

我係復活節去架, 大約HK$2K一晚, 呢間酒店個價都好似企得幾硬, 你可以試下早D book會 ...

2K一晚,都唔係太貴,我諗住下年暑假去,見官網10月份星期六要20000台幣,就真係太貴?
你住咩房?

大宅

我o個陣經agent book, 住花朵奇堡樓層, 一張大床房, 包一架小朋友電動車, 可以泊喺房門口。

男爵府

家希 發表於 17-9-7 15:57

我o個陣經agent book, 住花朵奇堡樓層, 一張大床房, 包一架小朋友電動車, 可以泊喺房 ...

經咩agent book? 可pm資料给我嗎?tks
另外想問森森姐姐識聽講廣東話嗎?她是台北/宜蘭人?

別墅

你好,我都想要司機資料(emoji)(emoji)

別墅

回覆樓主

請問可PM我森森司機資料嗎?謝謝

子爵府

可否pm司機資料?thank you

首頁
23456...19

尾頁

跳至