影視娛樂

跳至

首頁
12345...79

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我對於霸道總裁呢D角色毫無抵抗力 mg:" />mg:" />mg:" />mg:" />mg:" /> 佢地對其他人cool爆,但對鐘意o既女主情深專一

之前睇“遇見王瀝川”跌咗落坑,幾經辛苦先爬返上黎
然後睇咗“何以笙蕭默“,何以琛唔係總裁,但都係一個情深到不得了o既律師

到而家睇“杉杉來了”, sweet到不得了
連埋劇中成日播,由封總親自唱o既“風之諾言”, 冧爆
我而家睇到第25集,第24集真係好好睇!!

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都看完了...NICE
ToBy GiNNy VinCent

公爵府

回覆樓主:

顧漫幾套小說都好睇, 《何以笙簫默》、《微微一笑很傾城》、《杉杉來吃》, 拍成劇都唔錯。如果你覺得《何以笙簫默》 鍾漢良做得唔錯,你可以睇下《最美的時光》 鍾漢良係其中一個男主角, 都係霸道型但幾溫柔。

侯爵府

vincentoby 發表於 17-8-11 14:59
我都看完了...NICE
咁你而家睇緊邊套呀?

侯爵府

mymarigold 發表於 17-8-11 18:22
顧漫幾套小說都好睇, 《何以笙簫默》、《微微一笑很傾城》、《杉杉來吃》, 拍成劇都唔錯。如果你覺得《何 ...
我都打算睇完杉杉之後就睇微微,因為見jm講又係好sweet sweet o既劇
其事我有睇過最美的時光,我亦好鐘意陸總,不過唔係好鐘意個女主,所以睇到一半無再睇,轉咗睇王瀝川

公爵府

cutiemapa 發表於 17-8-11 19:03
我都打算睇完杉杉之後就睇微微,因為見jm講又係好sweet sweet o既劇
其事我有睇過最美的時光,我 ...

我對女主都感覺麻麻。。。
有睇《泡沫之夏》嗎? 何潤冬演歐晨都霸道。

子爵府

牛年勳章

cutiemapa 發表於 17-8-11 12:15
我對於霸道總裁呢D角色毫無抵抗力 mg:" /> 佢地對其他人cool爆,但對鐘意o既女主情深專一

...

我要開彬彬睇下先,唔係無得搭咀,等我呀⋯⋯

侯爵府

mymarigold 發表於 17-8-11 19:44
我對女主都感覺麻麻。。。
有睇《泡沫之夏》嗎? 何潤冬演歐晨都霸道。
霸道總裁真係好吸引
泡沫之夏未睇過呀,歐晨都係又霸道又情深?

侯爵府

almaly 發表於 17-8-11 20:02
好呀好呀
我一定等你一齊傾劇情

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cutiemapa 發表於 17-8-11 19:00
咁你而家睇緊邊套呀?
準備看我的前半生
ToBy GiNNy VinCent

侯爵府

vincentoby 發表於 17-8-11 22:57
準備看我的前半生
呢套都有幾個jm話ok呀~~你睇完再分享下吖

公爵府

回覆樓主:

睇咗《我的前半生》,開頭到中間都ok,後段好拖

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cutiemapa 發表於 17-8-11 12:15
我對於霸道總裁呢D角色毫無抵抗力 mg:" /> 佢地對其他人cool爆,但對鐘意o既女主情深專一

...

Cutie開post,要捧場

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

顧漫幾套小說都好睇, 《何以笙簫默》、《微微一笑很傾城》、《杉杉來吃》, 拍成劇都唔錯。如果你覺得《何 ...

最美嘅少帥真喺⋯型到呢!工作上cool爆,霸道,但內心溫柔善良,對女主一往情深

用戶要求終止服務

cutiemapa 發表於 17-8-11 19:03
其事我有睇過最美的時光,我 ...

但微微女主好膠樣

用戶要求終止服務

almaly 發表於 17-8-11 20:02

你都入埋嚟傾?

用戶要求終止服務

cutiemapa 發表於 17-8-11 21:21
好呀好呀
我一定等你一齊傾劇情

Cutie,我琴日煲完"最美"了,今日會開"杉杉"呀

用戶要求終止服務

我家有齊顧漫三寶

公爵府

tsung 發表於 17-8-12 12:31
我家有齊顧漫三寶

《驕陽似我》都好睇,不過只係出咗上册,未出下册……

侯爵府

mymarigold 發表於 17-8-12 10:24
睇咗《我的前半生》,開頭到中間都ok,後段好拖

你都睇咗好多wor, 仲有冇好劇推介呀? 你多數睇陸劇?我以前就睇台劇多

首頁
12345...79

尾頁

跳至