潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Kelly wallet, Rose Extreme, epsom
個底色比rose tyrien紅好多,似係raspberry red多過fuschia,有啲失望。epsom皮唔係好鍾意,之前個bearn wallet都係epsom皮,用幾次就甩皮,好討厭。唔知好唔好换个Rose Lipstick羊皮既。睇到有Rose Pourpre Constance wallet,顏色比rose extreme靚,可惜size偏大,做clutch好正,但係當wallet使就太大啦。

wcpcelia    發表於 17-8-12 18:43

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

男爵府

Normay 發表於 17-8-11 23:00
Kelly wallet, Rose Extreme, epsom
個底色比rose tyrien紅好多,似係raspberry red多過fuschia,有啲失望 ...

Constance wallet應該用Kelly wallet差不多size
如果你用開kelly wallet應該都習慣到用Constance wallet,我初初用c wallet都唔慣,勁大個,但用耐左其實好好用

子爵府

Normay 發表於 17-8-11 23:00
個底色比rose tyrien紅好多,似係raspberry red多過fuschia,有啲失望 ...

Wow~ hk 有啦?

男爵府

回覆樓主

靚色

侯爵府

回覆樓主

我睇過這個rose extreme真身帶粉紅,似RJ多啲,無相咁紅,影出來原來咁紅
lmy

別墅

夢B 發表於 17-8-11 23:38
Constance wallet應該用Kelly wallet差不多size
如果你用開kelly wallet應該都習慣到用Constanc ...
Constance wallet大個啲,係8"x5"。Kelly wallet就7.7"x4.5"。再加上epsom皮挺啲,成個C似clutch多啲。

別墅

回覆 jasonmama888 的帖子

唔係係香港買既

別墅

cherry媽咪 發表於 17-8-12 06:46
我睇過這個rose extreme真身帶粉紅,似RJ多啲,無相咁紅,影出來原來咁紅

同rose Tyrien比,RE真係偏紅,唔似fuschia。

wcpcelia    發表於 17-8-12 18:43

侯爵府

Normay 發表於 17-8-12 08:41
同rose Tyrien比,RE真係偏紅,唔似fuschia。
Clockwise Left to right: Rose tyrien, Rose confetti, rose ...

咁RT靚啲喇

首頁

尾頁

跳至