親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

臺北捷運與桃園捷運推出聯合套票 8/10首度發行 機場捷運來回+無限暢遊大臺北地區 最高可享86折!
北捷首次與桃園捷運公司合作,推出「機場捷運來回票+臺北捷運48/72小時聯合套票」,優惠價分別為520元(機捷來回票加北捷48小時票)及600元(機捷來回票加北捷72小時票),自106年8月10日起,可於桃園國際機場第一航廈及第二航廈入境大廳的桃園機場捷運服務櫃檯臨櫃購買,或是至機場捷運車站包括 A1站(機捷臺北車站)、A12站 (機場第一航廈站)、A13站 (機場第二航廈站)等3站詢問處購買。

http://www.metro.taipei/ct.asp?xItem=328099786&ctNode=70050&mp=122035

珊瑚宮

回覆樓主

如果有悠悠卡或一通卡,就會吾抵買太票

禁止訪問

珊瑚宮

KoPou 發表於 17-8-12 23:03
師姐最後換左 777, 係商務位 ?
我買左出年一月, 網頁顯示暫時係用更新的 A350.
...

8下先

珊瑚宮

KoPou 發表於 17-8-12 23:03
師姐最後換左 777, 係商務位 ?
我買左出年一月, 網頁顯示暫時係用更新的 A350.
...

香港飛台灣晚上有A350,
但吾見有350台灣飛香港。比些指示,你看邊個時間?

禁止訪問

珊瑚宮

KoPou 發表於 17-8-13 00:14
我係 26,Jan 11:xx 航班, 莫非又轉左機型 ? 等我睇下先.

Ci904 現在是747

禁止訪問

珊瑚宮

KoPou 發表於 17-8-13 02:09
唔係呀嘛 ? 舊年已經跣過一次, 今次又係 ?

我都吾明,點解有350返台灣,但又找吾到飛黎香港果班?

你改一班機型,我比佢改2班機型呀,來回都改埋,激死

首頁

尾頁

跳至