自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

c9ha 發表於 17-8-13 10:25
謝謝你既建議,我會問問醫生,我陀時照結構,照超聲波都正常,我無做 T21 同 nifty test ,因為我當時係諗 ...

祝福你

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章

c9ha 發表於 17-8-13 10:25
謝謝你既建議,我會問問醫生,我陀時照結構,照超聲波都正常,我無做 T21 同 nifty test ,因為我當時係諗 ...

我冇宗教信仰, 真心願你的天主保願你地一家平安

男爵府

2021勳章

回覆樓主

問左醫生,佢地而家驗緊既初步基因報告,就會睇到係咪有機會貓哭症,驗色體會乜都睇哂,但臨床睇,醫生覺得都懷疑緊係,但阿女又唔係 100% 中左嗰啲徵狀,同埋,醫生話佢喊聲無貓哭症咁尖,但我自己日聽夜聽,係覺得尖既 ....

大宅

回覆樓主:

祝福

男爵府

回覆樓主

願天父祝福你一家,你地一家同小bb要加油

琥珀宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我唔係天主教.
祝福你女. 快高長大

琥珀宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

王國長老

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

加油

大宅

祝你囡囡早日康復出院,主會與你同在

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

祝福細女早日康復,平安快樂

子爵府

c9ha 發表於 17-8-13 05:56

我仲有返工,工作唔太忙亦做左好耐,比較易請假陪覆診同做訓練,我囡基因影響亦有腦問題,整體發展遲緩,比心機,香港醫療同支援都算不錯,搵醫院社工去排特殊學位,排早啲希望爭取黃金時間去做多啲訓練。
我大仔比妹妹大6年,一直想要細佬變左妹已經唔喜歡仲係1個哭宝宝煩到死,用左幾年時間令佢明白妹妹自己都唔想亂發脾氣,佢有病表達唔到,而家都好幫手照顧妹妹。
祝福你早日找到原因,睇下有咩可對正下藥或針對性訓練,祝細細囡食得瞓得開心咁感受你們給她的愛

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

c9ha 發表於 17-8-12 23:56
我懇請你地可以為我細女向天主誠心祈禱,我希望我細女可以快啲食到奶出院,希望醫生團隊可以搵出病因,希望 ...

God bless

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

希望你囡囡一日一日強壯起來,健健康康!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆樓主:

男爵府

2021勳章

sanriokitty 發表於 17-8-13 12:59
我仲有返工,工作唔太忙亦做左好耐,比較易請假陪覆診同做訓練,我囡基因影響亦有腦問題,整體發展遲緩, ...

好多謝你既分享,我都衷心希望你一家人永遠都健康快樂 ... 我已經叫醫生幫我寫 form 排 E 位,特殊位佢話再睇情況 ...

子爵府

回覆樓主:

唔知講麽安慰你,祗有誠心為你一家祈禱 求主賜你一家平安,無論現在,將來,主都一路陪住你同行

大宅

回覆樓主:

樓主 , 我好明白你的心情 。 因為我仔結構問題 , 出世後做左3次手術 , 期間個肺唔好 , 一路要用氧氣機 , 又經常desat . 我明白現階段一定又擔心又心痛 , 但你要有信念 , bb的生命力好強 , 要相信佢地 。
我當時每日都捉住佢手仔叫佢加油 , 同佢講媽媽唔會放棄佢 , 佢都唔能夠放棄 , 要堅持 !
終於情況一日比一日好 , 4個半月後就離開nicu , 返屋企 。
我仔個肺仍然未係好好 , 仲未自己食到奶 , 仍要用胃喉 , 但係只要佢身體健康 , 我唔介意每日慢慢同佢練習飲水食野 。
樓主同bb , 加油呀 ~ 咬緊牙關 ,會慢慢好起來

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

男爵府

c9ha 發表於 17-8-12 23:56
我懇請你地可以為我細女向天主誠心祈禱,我希望我細女可以快啲食到奶出院,希望醫生團隊可以搵出病因,希望 ...

願主祝福你。不斷堅強你嘅信德,愛徳同望徳!
主佑!

伯爵府

回覆樓主

God bless you

首頁
45678...11

尾頁

跳至