嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一直有用花王,片片幾好用,估唔到學習褲超差

大碼係9-14kg用,我囡9kg都cool到肚仔同大脾有痕,學習褲個碼明顯細過片片

最煩係好易漏,邊位仲薄過張紙,著左唔夠2個鐘已經漏尿,有便便亦試過會滲出.....
對比返片片既邊位係厚身過學習褲....
花王學習褲真係好差好差.........

大宅

回覆樓主

同感,所以我都係揀番佢嘅片片唔著學習褲

大宅

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

學習褲我淨係試過P仔好,其他都試過好快漏,基本上濕一次就換,唔換好快漏。試過整到個carseat濕晒。

別墅

回覆樓主

有同感
D學習褲唔係好得
同樣係L碼
明顯細過片片
我個女用merries 片片冇漏過
一用學習褲痾屎係個邊邊度漏出來

大宅

艾森 發表於 17-8-13 20:59

大碼係9-14kg用,我囡9kg都cool到肚仔同大脾有痕, ...

我用學習褲黎戎片用咋,差不多就叫小朋友去厠所,日間可以唔穿片片,訓教都照穿學習褲,第二朝都冇濕片片

複式洋房

美好大世界2017勳章

回覆樓主

我仔仔識行我就轉用Pampers拉拉褲,佢脾位同肚圍都包得好好又唔會太緊,而且質料柔軟舒服,濕左都仲好乾爽,從未試過漏尿同爆便便,好好用!

大宅

MommyPanel勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

大碼係9-14kg用,我囡9kg都cool到肚仔同大脾有痕, ...

我岩岩仲入左2包加大碼未拆黎用

別墅

仲有水氣好勁

大宅

認識瑞士牛牛第二回

快的轉白p拉拉褲啦

大宅

回覆樓主

我前排參加佢地面書啲活動贏左包褲仔。。。黎到發覺已經有啲受潮,條線綠綠地。 跟住我係zxtxre 買左三包。。。又係條線綠綠地。 係佢本身個design 係咁?我用開moony 片片,一向冇呢個問題。

大宅

kikimiss 發表於 17-8-30 22:37
快的轉白p拉拉褲啦

我覺得白p 拉拉褲陣膠味好勁

民房

cmhjessie 發表於 17-8-16 10:09
我仔仔識行我就轉用Pampers拉拉褲,佢脾位同肚圍都包得好好又唔會太緊,而且質料柔軟舒服,濕左都仲好乾爽 ...

請問係白P定綠P學習褲

禁止訪問

複式洋房

一定不會再買

首頁

尾頁

跳至