懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

18/6驗到中左 一直都有流啡 仲流過少量血兩次 直至28/7毫無先兆 去小解突然血流如泉 仲屙左兩舊權頭般大的血塊 當晚入院醫生照到bb當時仲有心跳 當時心存僥幸 以為天父真的保住了bb 1/8產險 第一次照肚超聲波醫生仲安慰我bb都仲週數細所以睇唔到轉陰超睇都係睇唔到又話可能部機解像度不夠高轉另一部睇 跟著都係睇唔到 仲叫左當值supervisor睇 已經心(emoji)有數 當日做了塞藥流產 到今天(12天後)才流出來 見到bb喇 心很痛 但明白到你未ready所以暫時需要休息 希望你ready好隨時健健康康地回來 我們家度門隨時為你打開 乖孩子 再見~ 永遠懷念曾經有你 好好休息

大宅

KIUB1125 發表於 17-8-14 00:06
18/6驗到中左 一直都有流啡 仲流過少量血兩次 直至28/7毫無先兆 去小解突然血流如泉 仲屙左兩舊權頭般大的 ...

保重

別墅

take care! 養好身子, BB會番黎.

禁止訪問

複式洋房

複式洋房

vimalaw 發表於 17-8-15 00:52
我都係第二胎,因為有瘜肉一直斷斷續續流啡流血,7W 產檢見到閃閃,到9W4 再產檢時先發現冇左心跳。明早去 ...

我都係7W子宮頸有瘜肉 醫生幫我脱了 之後都繼續有啡有紅 28/7仲流好多血仲血塊 1/8 10W就無左心跳當日塞藥引產 bb13/8先流出來 我見到佢浮响面 所以執起佢 跟佢好好道别 希望有緣的話 佢健康回來 妳都唔好傷心太耐 養好身體 bb會再回來的 加油!

禁止訪問

複式洋房

vimalaw 發表於 17-8-15 10:07
今朝一早入院,食左藥半個鐘左右有反應,開始排胎。好唔捨得呀
...

我都好唔捨得阿b 我抱著希望 養好身體 或者佢會再健康回來 傷心一定有 唔好太耐 bb會返嚟妳家庭的

首頁

尾頁

跳至