美容扮靚

跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

聖誕累積一d, 新年又積一d....儲儲下肥左11磅... 真係好想減肥, 想用見營養師去減, 係因為感覺健康d....

各位...你地有冇人真係見營養師減到呀, 我係第2 d討論區問過, 佢地個個都pm我話比會員nbr.我就會平d.... ..我想問多少少野, 佢地都係叫我唔好諗...去左做咩評估先..

雖然價錢係一個問題, 但我想搵間服務質素好d o既...你地有冇人真係試過而又真係見效架 ..我想聽多d你地o既意見呀..tks

大宅

除左要會員no.既私營公司, 你可以考慮下半公營, 如中大, 港大的營養研究學院, 果度都有營養師減肥。

我自己就去中大。

大宅

咁價錢如何同點預約呀!!

thanks!!

原帖由 小白427 於 09-2-4 21:12 發表
除左要會員no.既私營公司, 你可以考慮下半公營, 如中大, 港大的營養研究學院, 果度都有營養師減肥。

我自己就去中大。

大宅

原帖由 EmiCheng 於 09-2-4 21:19 發表
咁價錢如何同點預約呀!!

thanks!!

中大初次評估$500, 打後$250覆一次診, 通常一星期覆一次, 如果跟得好跟得乖, 可以2星期覆一次診都得。中環服務處會收貴d, 好似要加多$50.

預約可以去 中大營養研究學院 了解

禁止訪問

大宅

原帖由 cookingmami 於 09-2-5 21:20 發表
我之前生完bb响營匯減肥,而家減完成年都keep到,我老公有幾個同事去減都ok喎,佢哋都減得好開心,久唔久都打電話比我話比我知減咗幾多,佢哋好為食架,初初我都擔心佢哋減唔到會怨我.....而家如果有朋友想減肥,我都會介紹 ...

冇上一晚, 原來有o甘多朋友仔覆, 唔該晒. 其實我都有上你話果間o既網頁睇過, lee間都係我考慮o既其中一間, 之前個朋友仔話搵d公營o既...佢比完我..我都有上佢講果間公營o既睇過...不過可能自己不嬲對公營o既服務..有d偏見...所以我諗我最終都會楝私營o既..

唔該晒o甘多位, 等我考慮多陣, 等多d人比意見我先作決定.... 唔該晒

別墅

原帖由 cookingmami 於 09-2-5 21:20 發表
我之前生完bb响營匯減肥,而家減完成年都keep到,我老公有幾個同事去減都ok喎,佢哋都減得好開心,久唔久都打電話比我話比我知減咗幾多,佢哋好為食架,初初我都擔心佢哋減唔到會怨我.....而家如果有朋友想減肥,我都會介紹 ...

收費如何?我要減30磅呢!有冇分期?

大宅

贊成,營記有效果及價錢都okay.
除左我之外, 我親戚朋友都話幾好.可以一試.
BK mama :若有會員介紹.是有優惠的.

洋房

我Join 營匯呀, 我都想要會員no....

我見左3次營養師, 只係輕左~2kg度, 因為我無戒口, 不過感覺個人健康左少少

其實聽話既我估我成績仲好d

子爵府

要幾錢 ?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Anymore information about 營匯??

大宅

原帖由 Funny 於 09-2-9 12:08 發表
Anymore information about 營匯??

我都想知...

洋房

原帖由 manyan314 於 09-2-9 16:13 發表

我都想知...

我而家join果個係8+2
無記錯係3480, 因為我做左分期所以都唔係太記得實數係幾多, 總之就係三千幾10次consultation, 3個月

第一次見完營養師之後我因為有好多飯局食左好多野, 因為咁我反而重左

之後我跟住好少少, 體重有明顯下降, 最重要係我本來唔係日日都有便便, 而家日日都有, 呢個算係so far最大既得著

果三千幾係乜都無包, 唔會有咩飯盒送到比你
佢suggest d 人自己砌 (我成日都食多左, 次次見營養師佢都話我有野食得唔0岩)

民房

如去港大的營養研究學院要點預約咖,
有無電話地址呀?

大宅

原帖由 Funny 於 09-2-9 12:08 發表

funny,
你可以在yahoo search Website.還可以在網頁問問題.
我知荃灣有分店.(我係度見營養師的).
我亦知你可以作免費的評估先.(我既case係咁, 最好問問先)

禁止訪問

禁止訪問

洋房

原帖由 somichi 於 09-2-10 13:15 發表
我老公join咗9個月plan,而家都減咗around 50lbs,最近睇醫生bodycheck 話佢d膽固醇,血壓,血糖,尿酸好番好多,應該唔洗食藥,我哋總算鬆口氣

haha想起都覺得好好笑,佢成日要返大陸,次次比營養師話,但係佢都唔係跟得好好 ...

我而家都係食好多野, 不過係食得「抵d 」, 而家口痕我會食梳打餅多過食其他立雜野
菜同生果都會食好多

唔知有冇輕到呢(P.S. 我0係office成日都想搵野食的)

大宅

原帖由 haruko 於 09-2-10 15:26 發表

我而家都係食好多野, 不過係食得「抵d 」, 而家口痕我會食梳打餅多過食其他立雜野
菜同生果都會食好多

唔知有冇輕到呢(P.S. 我0係office成日都想搵野食的) ...

hi, 好開心睇到你o既回覆, 好詳細呀....
係公司坐到發左霉,同你一樣, 成日都想搵野食,
菜都有食o既, 生果就真係冇乜喇.....

你之前o既回覆話自己砌....唔會有飯盒提供..
反而我又鍾意wor, 對於我lee d成日出街食飯, 我話比你知我想食乜,你話比我知食唔食得好過喇.....hehe....

再一次tks tks tks tks tks....你比o既資料.

大宅

原帖由 somichi 於 09-2-10 13:15 發表
我老公join咗9個月plan,而家都減咗around 50lbs,最近睇醫生bodycheck 話佢d膽固醇,血壓,血糖,尿酸好番好多,應該唔洗食藥,我哋總算鬆口氣

haha想起都覺得好好笑,佢成日要返大陸,次次比營養師話,但係佢都唔係跟得好好 ...

你就好啦, 你老公o甘聽話肯見營養師, 我老公..叫佢食少d都唔得呀....我冇捉佢去減肥呀,因為我想自己減左先,(唔捨得比錢佢減住,我減先)....同埋我老公同你老公一樣,成日要應酬, 又消夜又酒....我睇都好難減....

但你話你老公都減到, 搞到我心旭旭tim, 上年佢o既body check 報告都同你老公一樣...有尿酸, 佢仲衰仲要有脂肪肝...

我想問, 你老公去見營養師,時間會唔會好難就到,始終你老公都要成日返大陸??

tks tks

首頁
12345...26

尾頁

跳至