美容扮靚

跳至

首頁
34567...26

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 cookingmami 於 09-2-24 20:07 發表
我老公d同事哬銅鑼灣見營養師,之前介紹咗個bk mami哬荃灣見,佢地話好多謝我介紹,我自己就去佐敦,佢地d營養師都好nice架...

我都想試, 唔該PM比我.

大宅

原帖由 veronna 於 09-2-28 19:19 發表

我都希望, 最失落果次係已經唔係食好高卡一日約一千至千二卡一日. 再加上一星期起碼跑五日, 每日跑半個鐘, 都仲要一日重過一日.

有冇人可以pm會員no. 俾我呀? ...

真奇怪, 今次要問下營養師先得!:;pppp:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 nukama 於 09-2-27 12:47 發表
我星期四上左去喇!上黎報告報告!

話說我星期四特登早小小收工上去,去到5點半左右,有個大肚recept就叫我填form啦,我一睇…嘩!都要問幾多野架wor!成大半版既A4!?我有小小懷疑咁就問下亞大肚姐姐啦,佢話營養師要知多小小我既back ...

Hello,nukama

好耐冇上o黎喇, o岩o岩先見到你話想要會員nbr. 我pm我個比你, 我都係join 左2個禮拜左右...:loveliness:
不過你話星期一前要, 唔知而家比你遲唔遲呢,hehe.

大宅

原帖由 Jarekmum 於 09-2-27 17:19 發表
我好想知你地其實係去邊間,我又想要埋會員編號,可否pm給我?

我想問呢,我生完第一胎之後,減唔番,重左十幾廿磅,但我又打算再生第二個,咁其實生埋至去睇營養師好,定係有之前去睇,跟住一路keep住去保持個體重黎馱BB呢,請各位有經驗 ...

Hello,你好,
如果負得到o既緊係一路陀一路見啦.
我都有2個女,細女而家先2歲, 但我生完兩個(前後5年多)..足足肥左14磅... (未計之後再肥果d).跟本都瘦唔番, 最慘係真係大食左.
你打去問下啦, 問下係咪真係有需要.問又唔駛錢o既:mrgreen:,

大宅

原帖由 veronna 於 09-2-28 19:19 發表

我都希望, 最失落果次係已經唔係食好高卡一日約一千至千二卡一日. 再加上一星期起碼跑五日, 每日跑半個鐘, 都仲要一日重過一日.

有冇人可以pm會員no. 俾我呀? ...

hello,

好驚wor, 你o甘講又真係好似好有問題wor, 做o甘多野都減唔到...@.@
o甘你即係見左營養師未呀???

大宅

Hello 各位,

我返來喇, 同大家報告下先.(其實上星期一要去見營養師,不過發燒,所以冇見 )....

頭先上完去, 果營養師問我, 點呀,你冇事喇, 跟得辛唔辛苦呀?我話,ok啦, 因為病,自己都唔係幾想食野,所以都未試到...自己做唔做得到.

上磅.....果然輕左, 輕左3.7磅, (哈哈,其實我一路都搵屋企o既cheap cheap浴室磅..磅下)原來屋企果個都ok準

營養師睇番我成2個禮拜所食o既野, 佢話我食得清得濟,唔好刻意去唔食肉,o甘唔健康.(:mrgreen: 我話有架,不過d肉用o黎煲湯). 其實係我喉嚨痛到只係想食湯撈飯.

好開心呀, 希望下個禮拜一仲可以keep到啦, 我lee幾日冇做過運動, (一來病左,二來個天成日都想落雨o甘:mrgreen: ).

仲有冇其他係營匯減肥架, 你地得唔得呀:D ,
有冇人可以交流下

洋房

中大我覺得都跟得好好, location 係威爾斯入面ga, 其中史小姐好出名, 不過好難book囉,
佢會因應情況同你轉diet, 仲會久唔久有教練教你做d咩運動, 做幾多, 唔駛另外收錢,
久唔久會同你轉下其他運動... 習慣左之後, keep得好好ga可以!

大宅

原帖由 pcbbsheryl 於 09-3-3 02:48 發表
中大我覺得都跟得好好, location 係威爾斯入面ga, 其中史小姐好出名, 不過好難book囉,
佢會因應情況同你轉diet, 仲會久唔久有教練教你做d咩運動, 做幾多, 唔駛另外收錢,
久唔久會同你轉下其他運動... 習慣左之後, ...

我都係搵中大幫我減, 都減左5x磅, 都尾聲架啦, 爭5磅左右~~

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

How much?

原帖由 小白427 於 09-3-3 08:02 發表

我都係搵中大幫我減, 都減左5x磅, 都尾聲架啦, 爭5磅左右~~

大宅

好媽媽勳章

尚營坊ok嗎?

黃x詩CYNTHIA, 去聽完她免費講座,十五.十六.join 唔 join,每星期兩次,8次.6次keep fit 期,任要$4000,只減8磅....有無人試過o又ok?

cyma

大宅

原帖由 Funny 於 09-3-3 10:56 發表
How much?

大約10000左右, 頭幾個月我一星期覆一次磅, 打後跟熟左, 知道點食, 就選擇2星期覆一次。

洋房

原帖由 小白427 於 09-3-3 12:29 發表

大約10000左右, 頭幾個月我一星期覆一次磅, 打後跟熟左, 知道點食, 就選擇2星期覆一次。

咦你果10000 係要一次過俾?
我記得我果時係要分cycle俾...
不過我覺得係真係worth既其實..
因為餐單原來真係有好多種, 又教識埋你咩情況要用邊種,
終身受用, 最緊要係其實個人都健康左好多,
同埋一定唔反彈... 但係真係真係真係好考恆心...
你減左50幾lbs咁多? 用左幾多時間呀??

大宅

原帖由 pcbbsheryl 於 09-3-3 12:52 發表

咦你果10000 係要一次過俾?
我記得我果時係要分cycle俾...
不過我覺得係真係worth既其實..
因為餐單原來真係有好多種, 又教識埋你咩情況要用邊種,
終身受用, 最緊要係其實個人都健康左好多,
同埋一定唔反彈... ...

正如你所講, 係分段式俾既。
我覺得佢比較柔D, 真係可以係日常生活度用到呢D技巧。
我其實應該聖誕前巳完成大約60LBS, 但我臨尾去左旅行, 加左磅返黎, 加上好多大時節, 所以成績放緩左. 不過依家又去到尾聲咯。希望唔好撻Q!

複式洋房

原帖由 cy98ma 於 09-3-3 11:05 發表
尚營坊ok嗎?

黃x詩CYNTHIA, 去聽完她免費講座,十五.十六.join 唔 join,每星期兩次,8次.6次keep fit 期,任要$4000,只減8磅....有無人試過o又ok?

cyma

我參加過啦, Ok 啦, target 15磅, total 減了7磅, 不過, 我以前JOIN 過營匯, 好似好D, target 25磅, 減左28磅, 後來生仔肥返左18磅,聽完免費講座去左尚營, 死啦, 仲係好肥, 可否pm我營匯member no. 我想join返.

大宅

hello,
我都想join營匯呀, 有無邊位仁姐可以比個member no.比我呀, 好似可以discount 10%呀, 唔該!!

大宅

I want the Membership no too ! can anyone pm me !!

大宅

mamaiou & 一世都lu ,

我pm左營匯我自己o既mbr nbr.比你地喇.
你地會去邊間舖見呀??

一齊努力啦:mrgreen:

大宅

原帖由 stephanieching 於 09-3-4 13:56 發表
I want the Membership no too ! can anyone pm me !!

我出完post先見到你個名.....hehe
pm左比你喇....

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Please also PM me the membership number.

大宅

好媽媽勳章

pls pm me the name of the consultant who is good in cwb and member no, thanks

cyma

首頁
34567...26

尾頁

跳至