影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

ggsbb 發表於 17-8-17 22:54
呢個呀

呢個真係好笑到震

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ggsbb 發表於 17-8-17 22:20
村長真係太過唔顯擺佢既舞技了

陸總咁樣跳兩下,完全睇唔出村長跳舞係咁叻架

係咁意扭兩下都引死人啦

男爵府

ggsbb 發表於 17-8-17 22:54
呢個呀

子爵府

fuminyan 發表於 17-8-17 19:02
哇⋯你都過左黎⋯
黎緊有三套⋯最快出現應該係繁花⋯
最期待係依家就黎拍完既幸福:w ...

熱死可能打尖,鬼叫路非踩單車,點夠揸跑車既程公子快

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

sasara123 發表於 17-8-17 23:38
熱死可能打尖,鬼叫路非踩單車,點夠揸跑車既程公子快

三套中我最擔心熱死...

雖然我幾鍾意劉導演拍何以既風格,

但同劇好似無乜演技派,女主又咁新,男「二」又咁麻煩,到時又唔知攪乜風乜雨了

子爵府

回覆樓主:

村長靚圖太多,好難揀,索性貼吓演唱會衫賀開新樓,橫豎今個月係南京場,HON視覺藝術展又進行中

子爵府

Joesy 發表於 17-8-17 21:54
畀你嘞

多謝晒!

男爵府

回覆樓主:

夜瀾人靜,最岩聽歌,啲舊歌超級好聽
Hello how are you O.R.E.A 我要你 親熱 為了你我哭了多少夜 你愛他嗎 地下鉄 念忘之間 逃之夭夭 在你身邊

子爵府

sakesakee 發表於 17-8-18 01:31
夜瀾人靜,最岩聽歌,啲舊歌超級好聽
Hello how are you O.R.E.A 我要你 親熱 為了你我哭了多少夜 你愛他嗎 ...

佔咗半要睇埋跳舞,視覺享受

最初睇啲LMs sell村長啲歌,真係唔太識欣賞,覺得係“粉絲濾鏡”,係220令我改觀

男爵府

sasara123 發表於 17-8-18 08:26

最初睇啲LMs sell村長啲歌,真係唔太識欣賞,覺得係“粉絲濾鏡”, ...
我都係呀, 初初見JM 講視覺動物好好聽, 都唔識欣賞架,, 當初聽左半首就無再聽...
點知而家成隻碟都响我部電話入面囉,,,都唔夠喉, 仲要加埋隻1995-2000精選...
真係好神奇

子爵府

sasara123 發表於 17-8-18 08:26

最初睇啲LMs sell村長啲歌,真係唔太識欣賞,覺得係“粉絲濾鏡”, ...

村長唔單只跳舞好睇,唱歌都好好睇㗎!

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆 fuminyan 的帖子

我不時都有來呢邊睇,不過我冇乜出POST咋,你地好勁,成日POST好多靚相

子爵府

藍眼 發表於 17-8-18 09:40
回覆 fuminyan 的帖子

我不時都有來呢邊睇,不過我冇乜出POST咋,你地好勁,成日POST好多靚相

村長啲靚相點都唔夠真人靚,見完翡翠先至體會到同白菜有乜分別,村長唔上鏡。

子爵府

sakesakee 發表於 17-8-18 09:22
我都係呀, 初初見JM 講視覺動物好好聽, 都唔識欣賞架,, 當初聽左半首就無再聽...
點知而家成隻碟都 ...

第一次聽視覺,唔止唔識欣賞,仲覺得難聽,我好膚淺,容易受落何以愛情呢類,深層次既就get唔到,要多謝貼吧有人長篇大論解畫,先至令我茅塞頓開

或者係因為村長既心態同人生經驗既變化,去到樂作嗰六首歌,音樂,歌詞,表達既意思又好唔同。

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆 sasara123 的帖子

係呀,不過我估我都冇乜機會見到佢真人

如果真人仲要正過上鏡咁多,見到真人時咪唔得掂,暈得一陣陣都似

男爵府

藍眼 發表於 17-8-18 09:59

村長居然唔上鏡。。。 。。。
上鏡都暈左,見真人咪當堂心跳停頓

珍珠宮

sasara123 發表於 17-8-18 09:52
第一次聽視覺,唔止唔識欣賞,仲覺得難聽,我好膚淺,容易受落何以愛情呢類,深層次既就get唔到,要多謝貼 ...

視覺好好聽呀

視覺同樂作專輯好唔同...

好想村長出來補返個訪問講樂作呀,話曬佢自己做監制...

佢真係任性,出隻專輯零宣傳,唔到你唔服

珍珠宮

藍眼 發表於 17-8-18 09:59

佢真人真係好靚仔好有氣質果隻...

影相都無咁靚...佢真係唔算上鏡,試過我俾佢既相朋友睇,朋友都話佢普通

珍珠宮

sakesakee 發表於 17-8-18 09:22
點知而家成隻碟都 ...

視覺動物隻碟聽得出佢花左好多心機在音樂編曲度,嘗試左好多唔同既音樂風格。

而樂作呢,就正如其主題咁講,係為未來的自己好好睇返現在....樂作既詞,係寫得好好,係村長呢個時期自己的心路歷程既一個紀錄。

男爵府

ggsbb 發表於 17-8-18 10:57
佢真人真係好靚仔好有氣質果隻...

影相都無咁靚...佢真係唔算上鏡,試過我俾佢既相朋友睇,朋友都話佢普 ...

呢樣我認喎,我未見過真人,老實講睇啲相,佢確實唔係靚仔到dup一聲嗰隻,不過就係為佢著迷。。。
我希望有生之年可以見下佢真人,我要睇下係咪真係會心跳停頓

首頁

尾頁

跳至