自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail.html?id=ABFGD1ozBw1ZEwNj&utm_source=uhk&utm_medium=title&utm_campaign=topic-list&utm_content=title1-4

我係周海媚(1966)、 李克勤(1967)、洪永城(1983)

三個我都中意

大宅

麥曦茵(1984)
邊個黎架.......

大宅

2018復活節勳章

原來我同劉德華同一日生日

小fen    發表於 17-8-18 16:06

伯爵府

回覆樓主:

佘詩曼

別墅

回覆樓主

容袓兒

大宅

jackieman640 發表於 17-8-18 12:28
麥曦茵(1984)
邊個黎架.......
[size=15.008px]香港新一代年青編劇及導演,作品包括《[size=15.008px]烈日當空[size=15.008px]》、《[size=15.008px]志明與春嬌[size=15.008px]》、《[size=15.008px]前度[size=15.008px]》及《[size=15.008px]DIVA華麗之後[size=15.008px]》,2011年,憑《[size=15.008px]志明與春嬌[size=15.008px]》於獲得香港電影金像獎最佳編劇。

用戶要求終止服務

回覆樓主

/

水晶宮

阿珠媽 發表於 17-8-18 12:26
http://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail.html?id=ABFGD1ozBw1ZEwNj&utm_source=uhk&utm_medium=title&ut ...

我自己都記得係曾志偉同工滕靜香

子爵府

家駒

其他唔記得

大宅

回覆樓主

Sailor Jupiter

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

原來我同KUROMI係同一日生日架
唔怪得我咁鐘意佢啦

小fen    發表於 17-8-18 16:07

大宅

miumiu0101 發表於 17-8-18 12:46
原來我同KUROMI係同一日生日架
唔怪得我咁鐘意佢啦
我承認我老左-0- 吾知KUROMI係咩,上網搵就認得=.="

miumiu0101    發表於 17-8-18 14:29

伯爵府

http://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail.html?id=ABFGD1ozBw1ZEwNj&utm_source=uhk&utm_medium=title&ut ...

我同你同一日

阿珠媽    發表於 17-8-18 13:10

大宅

CLK-MB 發表於 17-8-18 13:09
我同你同一日
甘快就配對成功,好有緣牙

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

吳彥祖、 江若琳、林日曦

大宅

回覆樓主:

阿sa

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我同陳美詩同月同日生(唔同年)。

不過,咁岩睇到,原來馬國明都有43歲了喇.....真係唔知佢咁大。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔知乜水
ToBy GiNNy VinCent

子爵府

我同你同一日生日

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至