自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

大宅

RelaxHippo 發表於 17-8-22 20:23
你哋買啲咩貨. 我主要買衫, 少許日用品, 唔趕, 數量亦唔多, 用過幾次4px, so far 無問題. 唔計國內物流, ...

就算唔趕,到左香港貨倉8日也不派件不會是一個合理貨期吧。最重要是没有人可以告訴你d貨幾時可以收到,依家d貨入左黑洞唔知幾時可以出番黎。

男爵府

Muimuipoon 發表於 17-8-19 08:20
另間野是淘宝网指定集運公司其中一間,最近用他集運了十多項包裹。之前客服说晚上七時前付款便會於翌日出貨 ...

其實之前我次次都用4px我覺得佢哋都ok.

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

呢間我未用過,但最近多左查車,平時用開嗰間好快,今發明到,但今次星期四比錢,到而家都未收到貨,運件公司話海關扣件剛到香港,因為太多貨亂所以未送得切

大宅

回覆樓主:

cheap 到爆! 永不錄用!
用過兩次, 佢叫我媽媽落樓下攞, 話得一個人上唔到樓,會抄牌, 但係照收上門費25蚊

洋房

sumsum_so 發表於 17-8-22 19:46
打左比香港淘寶未

未呀,唉

男爵府

回覆樓主

我都係。成個星期仲係清關中心諗諗住平幾蚊,點知中伏。我以前一直都係用順豐,就係貪嗰少少錢出左事

洋房

jam321 發表於 17-8-22 20:06
我用第一次就發現兩件貨都(emoji)爛左,當自己唔好彩,唔再用。
我同事就之前用左好多次都冇事,點知最近一 ...

我明呀,順豐都試過三次唔見我集運件!我覺得係有員工偷咗囉, 大陸我覺得唔出奇,因為集運佢會幫我地重新包裝拆我哋件貨,入紙皮箱,所以佢知道我哋啲貨係乜嘢,偷都唔出奇

子爵府

回覆樓主:

我一直用4px。。。。又幸好無事喎

珍珠宮

我用左不下十幾次.. 初初只在便利店提貨, 不過便利店限制太多, 超重超大都唔收, 近年只用自提點收貨, 講改變又係.. 初初CS用SMS提示拎貨, 近年多數自己在淘寶搵到提貨消息.. 八月初先來一單, OK喎..無咩問題.. 近來會唔會又係扣關呀???

子爵府

回覆樓主:

用左已一段時間,so far我無投訴

大宅

親子王國15週年勳章

以前用過ok,自取或送公司地址會好D

大宅

回覆樓主:

我已經兩星期啦,都仲未收到。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我用左幾十次都冇問題,岩岩呢個星期亦收左一次貨,係比平時慢少少,問客服,佢話搬倉所以出貨會d

伯爵府

小星妹妹 發表於 17-8-22 22:17
未呀,唉

快打,我前後由買到收到賠用左個幾月

洋房

RelaxHippo 發表於 17-8-22 20:23
你哋買啲咩貨. 我主要買衫, 少許日用品, 唔趕, 數量亦唔多, 用過幾次4px, so far 無問題. 唔計國內物流, ...

唔好再用,已變天

洋房

sumsum_so 發表於 17-8-23 05:32
快打,我前後由買到收到賠用左個幾月

我已經一個月喇,淘寶話無收過件

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我有兩件貨21號晚停左係度,無物流更新,睇怕都會遲黎,如果仍然係咁,可能會被踢出官集,我見荃灣多寶自提點都無左,之後有好多人話多寶係黑店

大宅

oceandeepsea 發表於 17-8-23 13:41
我有兩件貨21號晚停左係度,無物流更新,睇怕都會遲黎,如果仍然係咁,可能會被踢出官集,我見荃灣多寶自提 ...

我15号到果件依然在黑洞,但20号到香港果件巳经前日收到。真係比佢地吹脹

大宅

chinyuetbb 發表於 17-8-23 00:48
我已經兩星期啦,都仲未收到。

有冇打出追

大宅

Muimuipoon 發表於 17-8-23 15:14
有冇打出追

有,隔幾日打一次,次次都話盡快安排。

首頁
23456...15

尾頁

跳至