自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

真係100歲唔死都有新聞

【星島日報報道】北非摩洛哥一個小鎮近日傳出15個少年性侵驢子後,集體罹患狂犬病的奇聞。當地政府已經要求,將被性侵的驢子處死。

該15名少年性侵驢子後染上狂犬病的消息,使他們和其家屬都感到「困擾和惶恐」。當地警方估計,部分家長認為行為有辱家門,不敢帶兒子到外就醫,只能聘請私人醫生上門診治,甚至乾脆諱疾忌醫,所以估計尚有未被發現的感染個案。

事件曝光後,當地家長、醫護人員和警員均感到匪而所思。至於被性侵的驢子,已被當地政府要求處死,同時呼籲曾與動物「親近」的人士盡速通報,避免疫情擴散。

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

痴線~~~到底個啲青年咩事?性教育缺乏到咁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

班人係咪痴咗線

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

孟母3000 發表於 17-8-19 15:42

【星島日報報道】北非摩洛哥一個小鎮近日傳出15個少年性 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

驢仔好可憐

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

15名。。。15個。。。唔會係15歲既青年啩。。。

無言。。。

寶石宮

回覆樓主:

驢仔真係無辜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

short左!!
放下自在

男爵府

回覆樓主

驢仔都搞,拍戲咩

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

milktealai 發表於 17-8-19 15:54
驢仔真係無辜

好可憐的驢仔
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔應該被性侵嘅驢仔被處死,處死嘅應該係個十五個腦殘嘅青年先啱

大宅

回覆樓主:

俾人侵犯後又要死,變態嘅就有人醫,响呢個世界,食物鏈低層係最可悲

GKB    發表於 17-8-19 21:35
del by bk

子爵府

MommyPanel勳章

回覆樓主

好慘。。。。隻驢仔

水晶宮

ms_maybb 發表於 17-8-19 16:16
好慘。。。。隻驢仔

珍珠宮

孟母3000 發表於 17-8-19 15:42

【星島日報報道】北非摩洛哥一個小鎮近日傳出15個少年性 ...

翡翠宮

牛年勳章

真係抵x死,變態

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

點會有變態㗎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

最慘係隻驢仔,人類真係很醜惡,明明做錯野是人類點解要殺左隻驢?地球要毀滅我真係無異議。

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

首頁
12345...7

尾頁

跳至