親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

syh913 發表於 17-8-25 12:33
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19805325

你可以看下我之前post!

謝謝你吖 我呢幾日plan 下先 唔明白可以再請教一下你嗎
Aeon shopping mall 同西松屋有冇地址分享一下 我自駕遊到時入code search 一下
Banana park 我今日上網睇過 好大好岩小朋友放電(emoji)(emoji)

大宅

syh913 發表於 17-8-21 01:40
繼上次石垣慢活8天之旅,中毒已深,老公想再去潛水睇魟魚同海龜,今次見8月有平機票仲吾立即去!原來剛撞 ...

想問下石垣機場過咗關之後,仲有冇手信店可以賣嘢,謝謝

大宅

abcpig69 發表於 17-9-7 15:39
想問下石垣機場過咗關之後,仲有冇手信店可以賣嘢,謝謝

石垣過關後無任何手信店,只有兩部飲品販售機,check-in後要行返過國內缐才有好多手信店,買完後先再過返國際缐再過關。

大宅

syh913 發表於 17-8-21 01:59
Day 3: 酒店早餐-->農産品市場-->機場國內缐買手信同食雪糕

酒店食個簡單早餐,夜晚試過邊款生果好味,上 ...

下次再去可去考慮波照間島(識踏單車唔洗join tour),我地浮潛都見到幾隻海龜,我個囡4歲都見到,勁開心

大宅

tmtmtm 發表於 17-8-25 12:04
這個地方可以不自駕?

如果只去4 天,有什麼好推介

我岩岩唔自駕玩7日,唔想成日趕巴士咁掃興,我地寧願搬幾次行李住唔同民宿,落機即搭巴士去米原,住米原海灘附近民宿(巴士站行3分鐘),放低行李,行幾步就到海灘浮潛,睇埋日落,夜晚仲睇到滿天星。第二日住川平Guesthouse(直頭響巴士站對面),放低行李再去玩。玩完再去跳島住島,最後先返市區住幾晚。

大宅

takudd 發表於 17-9-7 17:29
下次再去可去考慮波照間島(識踏單車唔洗join tour),我地浮潛都見到幾隻海龜,我個囡4歲都見到,勁開心

...

係呀!下年再去應該會去波照間島住,之前我老公去波照間絕崖嗰邊踩單車同釣魚,再住民宿過夜。但嗰次我同小朋友無跟去,我見波照間'藍'真係好靚!

大宅

syh913 發表於 17-9-7 18:05
係呀!下年再去應該會去波照間島住,之前我老公去波照間絕崖嗰邊踩單車同釣魚,再住民宿過夜。但嗰次我同 ...

我都有踩單車,有小朋友坐位,我地踩去海灘,又踩去最南端之碑,沿途見到d牛同羊,我個囡見到好開心。
去過波照間後,基本上其他島/海灘都唔會覺得好靚,我都plan下年再去,要住2-3日波照間

大宅

syh913 發表於 17-8-21 01:40
繼上次石垣慢活8天之旅,中毒已深,老公想再去潛水睇魟魚同海龜,今次見8月有平機票仲吾立即去!原來剛撞 ...
請問大城要早幾耐訂位呢? thanks

大宅

annielui 發表於 18-6-22 16:57
請問大城要早幾耐訂位呢? thanks

今次夜晚8點半去到,無人wo...
上個月老公去都無乜人,吾駛訂位
依到jm話逢星期一休息

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

syh913 發表於 18-6-22 20:06

今次夜晚8點半去到,無人wo...

首頁

尾頁

跳至