興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

7月份,諸事不順,好多煩事,去了拜四面神,最後祈求的事順利完成左,盼望的事情也有實現,
早2日去了還神,並遵守承諾而家係BK宣揚四面神的慈悲和厚愛,
火多謝四面神的關懷,希望大家也多行善事善心,社會和諧,大家開心。

還神時又因應上次的事再次向四面神請求了一些事情,下次還神後再上來講俾大家知。

無論實現與否,相信這是四面神的安排,感激。不過實現左就當然更開心,呵。

伯爵府

回覆樓主:

期待你又可以上黎報喜

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

多謝您既分享。我都有心事想去拜四面佛,但一個人又驚驚地,唔識點講點買野,又唔識去。如果去到荃灣再搭的士上去貴唔貴?買完拜神既供品,好似話拜既時候又有位呀姐,要比利事佢,請問要封幾錢?佢係咪會教我點講點拜?可唔可以一次求幾個心願?(如果最後無實現,需唔需要返去還神)?先謝謝

伯爵府

雪梨茶123 發表於 17-9-14 16:24
多謝您既分享。我都有心事想去拜四面佛,但一個人又驚驚地,唔識點講點買野,又唔識去。如果去到荃灣再搭的 ...

我第一次去都驚驚地,坐小巴好方便,上到佢有檔口阿姐教你點做,會跟埋你上去,話比十蚊利是就ok, 我自己呢,拜咗都打算未實現前還先,我知道個願望要實現真係有d難度,可能還咗再求多次同一個願望,吾知得吾得?有經驗jm 請指教

伯爵府

回覆樓主:

我搵個檔叫我四面都照講,最後正面講多次,即五次,但網上又有 話視乎求邊面,要係個邊特別講

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

dder 發表於 17-9-14 18:35
我第一次去都驚驚地,坐小巴好方便,上到佢有檔口阿姐教你點做,會跟埋你上去,話比十蚊利是就ok, 我自 ...

多謝您分享,請問去四面佛小巴位置係邊?希望您求既事,四面佛會幫到你實現啦。係啦,睇剛有無其他jm講講,如果未實現/無實現重需唔需要去還神

伯爵府

回覆樓主:

吾駛客氣,我都係知d吾知d, ,在荃灣兆和街可乘85號小巴直達.以我所知,實吾實現都最好還,話四面神吾係吾幫你,可能未係時機,我下星期可能去 所以我都想知可吾可以還咗先再問同一問題

大宅

回覆樓主

我要再去還神,有無人一齊去

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

伯爵府

忌廉烏冬 發表於 17-9-15 10:18
我要再去還神,有無人一齊去

你會幾時去?

伯爵府

雪梨茶123 發表於 17-9-14 16:24
多謝您既分享。我都有心事想去拜四面佛,但一個人又驚驚地,唔識點講點買野,又唔識去。如果去到荃灣再搭的 ...

可以約埋樓主一齊去

大宅

回覆樓主

祈求之事有進展,昨天去了還神,未實現之事仍會耐心等待安排,家人有健康問題所以又再許願,希望手術順利,拜神還神許願還神,總之,最緊要係要多行善事,心無惡念,對各樣事情都存感恩之心,好事自然會追隨著你,希望大家都可以感受四面神的恩慈,有問題可隨時問我,識答盡量答~

伯爵府

回覆樓主:

樓主你幫邊檔買? 拜同還係同一份嗎?

男爵府

dder 發表於 17-9-19 15:53
樓主你幫邊檔買? 拜同還係同一份嗎?

我係最入果檔買,我今日去還神,都是買左同上次同一樣嘢,都求左幾樣,希望可以願望達成。

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

忌廉烏冬 發表於 17-9-19 00:19
祈求之事有進展,昨天去了還神,未實現之事仍會耐心等待安排,家人有健康問題所以又再許願,希望手術順利, ...

想問還神時,可以同時求神嗎?要點做?係咪要買兩份禮,一份還神禮/一份求神禮?要分開2次拜嗎?謝謝。

大宅

回覆樓主

我去最入果檔,o係正樓梯口下面,
同檔主講還神同拜神,佢會執俾你,
去到拜神果度會有人教你點做,
好簡單好容易,

大宅

很羨慕樓主,
我求左好耐的事,一直未能實現。

希望各位都順順利利

大宅

beautymellee 發表於 17-9-19 20:50
很羨慕樓主,
我求左好耐的事,一直未能實現。

我唔係件件都實現架
實現不到就當係上天安排,不過會keep住lur佢,希望終有一天實現,哈

伯爵府

忌廉烏冬 發表於 17-9-19 21:44
我唔係件件都實現架
實現不到就當係上天安排,不過會keep住lur佢,希望終有一天實現,哈
...

果然好有誠意

大宅

忌廉烏冬 發表於 17-9-19 21:44
我唔係件件都實現架
...

明白嘅

首頁

尾頁

跳至