自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢要交待. 咪由佢交待囉.

但我覺得, 佢今次個訪問:
一身頹廢look, 好似都未修身, 又喊晒要生要死咁o既樣. 如果放係一年前, 佢就win 啦!

將佢一年前個記者會, 放係今日放, 就o岩晒囉.

硬係覺得, 佢差唔多成30歲人, 仲係成日係唔適當時候, 做唔適當o既野.

同個賤男, 拍完d 相後, 話好驚喎. 所以成日黑面呀, 好似有個計時炸彈隨時爆喎.
咁~ 佢又拍咁多輯?? 整咁多個炸彈?!

真係天真同傻得好厲害!

你鍾意講咩都好啦, 但個人係絕對唔會支持你. 斷估佢都唔稀罕少個fans~~

禁止訪問

侯爵府

可能唔係人地叫佢拍,更有可能係佢自制光豬vcd 送比人乍, 我唔覺佢孝順wor, 佢似貪慕虛榮多d, 佢點會無路行呀, 有咁多層豪宅, 仲有米過幾十萬人, 佢慳慳地搵份文職做都夠食過世, 又可從良嫁人, 家陣佢唔咁心搵得唔夠多之嘛, 而家佢講咩都有人信, 天真又有人信, 想死又有人信, 又會有咁多人比佢更傻
原帖由 Carman_mami 於 09-2-10 15:16 發表
[quote]原帖由 sumyau 於 09-2-10 14:11 發表
細路仔都識要保護自己啦!咁大個人!人地叫你拍4級愛愛相同片你就拍呀!就算兩公婆都會離婚啦!可放重要係一個第三者!女 ...

侯爵府

佢同滙豐一樣.股價大插水,睇唔到翻身果日,以家公司力托,最好你地幫手供股,等大户高位散貨,再唔掂就私有化.

行到水窮處 坐看雲起時

複式洋房

無聊兼無謂,喊苦喊忽,一味做戲:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

複式洋房

無聊兼無謂,喊苦喊忽,一味做戲:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

子爵府

佢話佢唔會放棄呢行....

公爵府

真係不吐不快...一句'吾想失去段感情'就拍d咁的相, 即係話為左'條仔 (吾好意思, 粗俗左少少)', 咩都可以做... 無腦就無腦啦, 低俗就低俗啦, 不潔身自愛的人, 仲要扮可憐....

伯爵府

我絕對相信世上有好多這樣為愛情甘心做好多傻事的女人,我亦見過.....所以又吾係話佢賤,話佢淫.至於扮純情,都係公司的包裝,佢有本事食lee行飯,有條件點解吾做呢!又吾係偷又吾係搶..
我絕對吾贊成用偶像去做教導小朋友的指標,我地可以欣賞藝人的歌,戲,打扮,但至於佢地的行為舉止,絕對吾會用作教導小朋友的指標.因為教導小朋友的言行係父母的責任,所以亞嬌復吾復出,我覺得無問題,佢拍到好的戲,唱到好聲的歌,我都會去睇去聽,最緊要努力做人,重新振作.

純粹個人意見,如有得罪的地方,請見諒!!

複式洋房

原帖由 Joan媽咪 於 09-3-7 20:02 發表
我絕對相信世上有好多這樣為愛情甘心做好多傻事的女人,我亦見過.....所以又吾係話佢賤,話佢淫.至於扮純情,都係公司的包裝,佢有本事食lee行飯,有條件點解吾做呢!又吾係偷又吾係搶..
我絕對吾贊成用偶像去做教導小朋友 ...

AGREE!
只要一個人努力工作, 絕對讚成, 阿嬌你做到成績, 一定有人支持你O架。 永不放棄!

首頁

尾頁

跳至