自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 titankaine 於 09-2-6 11:41 發表
佢出番泥都好慘~
又無以前一樣既收入...
其實可能因佢簽左英皇份野~
唔走得~又要還債.......

傻啦, 唔復出唔代表冇收入嘅, 英記d女都要做搵錢架啦; 淫照一出, 生意可能仲好咗添喎。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

我唔反對,都受了很久的壓力了,
肯復出真係夠勇先得!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

我都贊成,比個機會佢。

原帖由 homaymay 於 09-2-6 10:36 發表
其實她都很堅強,
每個人都有錯,
佢都願意抬頭再來過,
那讓條路給她吧.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

冇話反唔反對. 佢有佢復出, 我有我地選擇性唔睇. 始終事情已發生左, 佢出來只會令人想起d核突相, 睇佢會以咩形像出來囉.

男爵府

拍電影為主喎~
都好難再拍d情情塔塔戲lor.....怕扯d小生一同佢拍kiss 鏡頭,就會''型''住佢個嘴仔服侍過小希希,唔怕fans抗議咩?除非轉行拍av.........

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一直對佢都無興趣! 淨係覺得佢個樣寸寸貢咁

公爵府

我不支持, 因為一開始佢已經係呃全世界, 用高竇堅貞難以高攀既形象示人,點知原來同人地搞埋仲要影埋呢d 咁核突既相

如果當初佢似柏豬咁open, d人又唔會覺得係一回事

令到好多人失望,出返黎都唔支持囉,唔係話唔俾機會佢出黎,只係一見到佢出鏡就會"妖"!

伯爵府

agree

原帖由 臭八婆 於 09-2-6 10:56 發表
因為柏芝擺到
明係雞格無扮天真

大宅

我唔反對佢復出, 不過對佢印象就..... , 老實講佢都係要揾食維持生計, 唔鍾意佢咪唔好睇佢囉.

大宅

我唔反對佢復出, 不過對佢印象就..... , 老實講佢都係要揾食維持生計, 唔鍾意佢咪唔好睇佢囉.

男爵府

原帖由 hiragana 於 09-2-6 11:08 發表
揾食 姐

揾食 可轉行.. 唔一定做老本行,

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇話支唔支持,佢要再企番出黎都需要好大勇氣!

男爵府

醒目開學勳章

出返黎走咩路線都好. . . . 千其千其唔好再扮清純...

拜託...拜託.. . . .

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我會支持, 希望佢忘記過去,重新企返起身!!!

大宅

始終要食飯, 我唔反對佢復出. let see....
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

轉做打星, 拍d打到飛起嘅動作片, 唔好用純情形像示人,可能都會有翻身機會啩?

子爵府

講得0岩.

原帖由 homaymay 於 09-2-6 10:36 發表
其實她都很堅強,
每個人都有錯,
佢都願意抬頭再來過,
那讓條路給她吧.

洋房

原帖由 Carmen2004 於 09-2-6 13:00 發表
始終要食飯, 我唔反對佢復出. let see....

首頁
23456...12

尾頁

跳至