自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

子爵府

原帖由 lai_tat 於 09-2-6 10:37 發表
唔支持...
見到佢個樣就會諗返起相入面佢嘅表情、動作...
同埋佢開記者會嗰一幕...

同你一樣唔支持...

子爵府

我諗佢轉做幕後會好D
個人意見 不喜請插 任插唔嬲  ...

複式洋房

阿嬌復出

當然不接受啦,有損市容!

洋房

咁你地都講得各有道理既 , 佢自己無問題咪照復出囉 , 有無人理佢係一件事啦 , 佢唔覺得樣衰既就無問題啦 , 要搵食無計架啦 , 明知比人講都要出黎啦 , 不過咁 , 要搵食我想楊生大把生意比佢既 , 話晒佢都有知明道啦 , 親呢幾年咪搵多D 養老囉 唔係想好似以前 TWINS 咁紅呀 , 佢唔累死阿 SA 己偷笑啦

大宅

好媽媽勳章

我覺得出唔出黎都無所謂
根本係市場決定佢o既去留
d人重會唔會接受佢先

但如果真係出返黎娛圈
佢可唔可以承受o個份壓力先

所以... 我係支持佢退出o既

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

都會支持佢, 之前睇左亞sa個特輯我的2008, 好感人, 原本2為1體, 宜家得番佢自己一個孤身作戰, 都好辛苦, 亞嬌自己都鼓起最大ge勇氣, 可以抬起頭面對人, 咁後生條路有排行, 希望大家可以比番條生路佢行啦!

侯爵府

坦白講,無話支持定唔支持,不嬲都唔係太鐘意佢哋,我都認同佢係受害者,但係佢係藝人,對小朋友同青少年影響都幾大,我相信佢好難再保持以前形象及受歡迎情度..Anyway,佢肯重新振作都你一個正面嘅態度...

禁止訪問

民房

睇住閃卡聽唱歌

洋房

自由市場嘛~ 無話支唔支持佢出反o黎o既~

男爵府

唔可以話支持
但唔會聲討佢

咁都叫支持?

其實bk都已經好好啦
可能大家都係mami,同情心、包容力真係好d
我係香x討論個邊睇
d人真係好激
都係bk舒服d

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

大宅

Me too...比條生路佢行下囉,真係人誰無過呢
原帖由 tammy2008 於 09-2-6 10:39 發表
同意上面講.....

放佢一條生路啦...人地都要搵食.....

唔係偷, 唔係搶....

人誰無過.....

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢以後條路好難行 mouth:

大宅

好媽媽勳章

佢出事前我都唔支持佢做呢行....因為佢除左個樣ok,做戲唱歌跳舞都求其到爆............身材五短腳又粗,其實都唔會好高成就.......

出左淫照事件,我個人對佢復出真係無乜好感,佢出返黎做戲,你話叫佢做咩角色好?扮玉女定扮淫婦都死喎.......唔係我睇唔起佢做愛......做愛有咩咁閒,邊個唔做......但事實係佢俾全世界睇晒嘛..................我都而家見到佢就諗返起d相..........
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

禁止訪問

伯爵府

無話支唔支持,佢要復出都無問題架...只是究竟仲有幾多人會鍾意佢之麻.....講真,出事前我都唔會買佢的碟、睇佢d戲,十年如一日,一d都唔稔住進步不特止,仲要成日行出來都黑口黑面.....喂!大佬....你做得娛樂圈呢行就當然要對鏡頭笑or討好觀眾啦....唔好要我放工返屋企都要對住個玄壇面先得架?

伯爵府

其實想問多句,大家話支持的定義係乜呢?係咪會俾錢買佢碟 & 入戲院睇佢d戲呢?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實 ~ 掉轉 睇 ~ 假設 她是妳們的女兒 ......

係咪真係要 趕盡剎絕......

禁止訪問

伯爵府

原帖由 kkllws 於 09-2-6 15:56 發表
其實 ~ 掉轉 睇 ~ 假設 她是妳們的女兒 ......

係咪真係要 趕盡剎絕......

假設 她是我的女兒 ......我會勸佢做過第二行,又唔係無錢,拿d錢去做生意好過...起碼唔使再俾觀眾投訴及面對咁多壓力啦....

再講,佢之前紅個時的表現,我唔覺得佢真係好鍾意做呢行lor,否則唔會不思進取成及黑口黑面成咁.....咁倒不如乘機轉行 (其實佢紅咗咁耐都已經係奇蹟,無件事發生都唔會再紅多幾多年架啦)

首頁
45678...12

尾頁

跳至