嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB塊面"爆刷",可以塗咩cream?

有無好介紹?
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

大宅

Re: BB塊面"爆刷",可以塗咩cream?

凡士林! 好正ga!

大宅

我阿仔都是搽凡士林, 唔錯的選擇.

大宅

想問凡士林是否有好多唔同牌子?係百佳買同係藥房買唔同喎.點才算正牌?? ?-(

大宅

試下QV呢隻牌子, cream 同 lotiion 都唔錯架, 好好用, 無香料, 好岩bb用! 不過cream 都係岩冬天, 依家亞仔只係用 lotion, 因無咁 "立".

公爵府

版主

雙妹嘜

大宅

凡士林,俄羅納英
I'm not a yogi,but a yogist!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係塗雙妹嘜,ok架!!!!!

水晶宮

我都係塗雙妹嘜

複式洋房

~DREAMY~ 寫道:
凡士林,俄羅納英

Me too.

子爵府

QV
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

大宅

請問凡士林是否要加少少水,就甘查好似比較油,會嗎?我只用黎幫bb查手脚,面部吾敢亂黎。

kammyman 寫道:

凡士林! 好正ga!
?-(

男爵府

經過你地禁多位媽媽推介,我琴晚即刻用凡士林同亞B查面,今日好返晒,無再紅卜卜。。。。thank you.
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

大宅

"爆刷"會有粒粒嗎? 我都唔知衰b"爆刷"定濕疹

別墅

hi carrai / poonhui,

where can i buy QV products? please kindly advise. thanks!!

tracy

民房

施巴都幾好用

複式洋房

請問雙妹嘜係邊到有得買 ? Thanks.
薇璇在6月6日出左世啦 ! (2.97kg)
歡迎進入 => 璇璇開心樂園

男爵府

凡士林係咪即係"花士令"呀? Thanks!!

伯爵府

Pluto,

雙妹嘜係藥房有得買,不過我個人覺得佢比較乾身,我小b初出世時用佢,之後冬天太乾燥塊面爆哂刷,我用過凡士林同雙妹嘜都唔得,結果就買咗mustela(冬天用),搽咗2-3日即刻好番。

珍珠宮

醒目開學勳章

小心女人 寫道:
經過你地禁多位媽媽推介,我琴晚即刻用凡士林同亞B查面,今日好返晒,無再紅卜卜。。。。thank you.

小心女人:

係我呀!我個b塊面仔又係爆到紅卜卜,嘜你都試過凡士林真係掂牙,我家姐都係咁講架,好,等我今晚返去試下至得! (唔好意思,響處偷左橋添!)

首頁

尾頁

跳至