網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 fruitscalpiscc 的帖子

我都係用神州,第一次咁耐都未到,仲話清緊關!依家都唔知點算好

大宅

回覆樓主:

我用新世代,當日落波夜晚9點半送左黎

大宅

回覆樓主

我次次用佢都好快收到貨,多數2日就ok

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

21號集, 今日中午先有通知可到自提點攞

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

4px自提,星期一併單,今日取

kkpretty    發表於 17-8-25 23:24

男爵府

回覆 momonicnic1107 的帖子

但好似多差評?

男爵府

回覆 fruitscalpiscc 的帖子

問佢佢話扣左幾車,其中一車包括我訂單

男爵府

回覆 anita_yps 的帖子

邊間

大宅

kkpretty 發表於 17-8-25 23:23
回覆 momonicnic1107 的帖子

但好似多差評?

我覺得新世代幾好,派件又快

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 kkpretty 的帖子

TOPLINKS

kkpretty    發表於 17-8-26 08:42

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我今日收左貨

大宅

momonicnic1107 發表於 17-8-26 00:07
我覺得新世代幾好,派件又快

新世代勁不知所謂,我明明簡阿風發貨,結果幫我用左全一全一派貨慢又扮搵唔到個客所以唔派,我已經blacklist左佢好耐

大宅

bbbuskellyly 發表於 17-8-26 04:44
新世代勁不知所謂,我明明簡阿風發貨,結果幫我用左全一全一派貨慢又扮搵唔到個客所以唔派,我已經 ...

原來會咁架?我未試過喎,咁邊間私集好?

禁止訪問

回覆樓主

大宅

momonicnic1107 發表於 17-8-26 05:19
原來會咁架?我未試過喎,咁邊間私集好?

我都未搵到第二間好既焗住用,最衰我鐘意淘野食,香薰同DVD,如果普通野我會用dim buy,dim buy係貴啲同都有負評,但響我身上未試過有不愉快事件發生,間間集運都總有好有唔好,睇彩數

男爵府

回覆 tempooo 的帖子

用邊間

男爵府

回覆 bbbuskellyly 的帖子

我都知佢好多差評...所以一直無用過

男爵府

回覆 Vincent8964 的帖子

邊間?

公爵府

bbbuskellyly 發表於 17-8-26 06:06
我都未搵到第二間好既焗住用,最衰我鐘意淘野食,香薰同DVD,如果普通野我會用dim buy,dim buy係 ...

我元朗自取都係唔知轉邊間好,諗住轉晉越但有 JM 話佢近來成日計體積,依家暫定下次買野用 hotbuy ,佢 80cm 樓下只計實重幾正

我另一貼寫左,幾日前我 fd 新世代自取多左件貨,比返自取點,原本個客都唔知攞唔攞得返,又一個 fd 認領欄多左一件貨,whatsapp 新世代又唔幫佢查,依家寄緊落黎,如果件貨唔係佢既話又會比返自取點,即係呢度可能已經有兩個客唔見左貨,我兩個 fd 齊貨後都諗住轉,容乜易下次到自己 D 貨比左人

侯爵府

MiuMiuLi 發表於 17-8-26 12:20
我元朗自取都係唔知轉邊間好,諗住轉晉越但有 JM 話佢近來成日計體積,依家暫定下次買野用 hotbuy ,佢 80 ...

hotbuy 好好啊!(我在元朗千色店隔離自取)。
打風當天下單,昨天取貨了!(比平時遲了一天)。

80cm下計重量!我由神州轉去hotbuy 的!

首頁

尾頁

跳至