親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我原本8月27日早上7點坐香港航空由大阪飛返香港, 到香港時太大風, 降落吾到, 在上空盤璇左成個鐘, 最終飛左去高雄, 航空公司安排了酒店, 包食宿, 8月28日早上坐返原機由高雄飛返香港, 我們全機人都冇豉燥, 我都好滿意安排, 問緊保險公司, 都有得賠

禁止訪問

複式洋房

桃花 發表於 17-8-30 12:30
我原本8月27日早上7點坐香港航空由大阪飛返香港, 到香港時太大風, 降落吾到, 在上空盤璇左成個鐘, 最終飛左 ...
入台灣唔洗入台證?

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

28號下午曼谷返香港,27下午通知我航班被取消(一早做咗online check-in) . 果晚都搞咗一輪先confirm到30號凌晨機可以返香港,馬上訂多晚酒店, 當時真係好傍偟. 決定以後唔坐香港航空, 因為去程已經要延遲4個半鐘先出發,回程取消航班,要等1日半先有機.

另外想問大家點同航空公司拎航班取消延誤證明?

大宅

kee0405 發表於 17-8-30 12:51
入台灣唔洗入台證?
完全不用做, 只收起我們passport, 手提行李可以拎走, 寄艙行李吾可以攞, 好彩我訓覺衫,毛巾,日用品都系放系手提箱, 我朋友就冇咁好彩, 佢全部系寄艙行李內, 唯有去到酒店附近買, 所以提點各位, 如遇到天氣惡劣, 最好準備小小衣服日用品系手提箱就吾使徬徨, 我見有日本女仔, 化晒妝既, 因化妝品放晒寄艙, 第二日見佢地好多都帶晒口罩, 因吾得人

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至